ZbyszekChaosu napisał(a):anonim napisał(a):Kruk napisał(a):Pewnie właśnie tak będzie tłumaczona przesiadka z Forda do Citroena

.
Ja tam między wierszami widziałem inny przekaz.
Powiedzmy, że potrzebowałbym bardzo przekonującej oferty, aby przejść gdzieś indziej...
Już powtarzałem, że emerytura też jest opcją.
Dla mnie to znaczy, "PSA wyskakuj z kasy, bo ja potrzebuje zbierać na emeryturę"

Tak na poważnie to Ogier dał znać, że u Malcolma mu dobrze i że teraz nic nie musi, ale rozważy każdą sensowną opcję na koniec sezonu. Nic definitywnie nie zadeklarował.
Też na to zwróciłem uwagę("Powiedzmy, że potrzebowałbym...."), generalnie zgadzam się z twoją interpretacją. Przy czym
już cytrynie się 2 razy nie udało, pytanie dlaczego teraz miałoby się udać? Z punktu widzenia Citroena, jeśli nie podpisali niczego
z nim w tej chwili, albo nie podpiszą w dość bliskiej przyszłości (a to są końcowe podchody przed podpisaniem kontraktu), to ja testowałbym
od następnego rajdu młodzież, inaczej będzie jak poprzednie 2 razy, czekali, czekali, a na koniec zostawali bez planu B.
Czekanie do końca sezonu czy może ogier przyjdzie czy nie, jest potencjalnie stratą przyszłego sezonu(jeśli nie przyjdzie).