Moderator: SebaSTI
piotrg napisał(a):To i20 z RT może być dla Pieniążka - przeglądałem właśnie zaległe magazyny wrc i we wrześniowym 2016 było info że był zaproszony przez Hyundaia na testy. Po za tym dawno fury nie zmieniał na lepszą a to do niego nie podobnewięc by pasowało.
SOKÓŁ napisał(a):piotrg napisał(a):To i20 z RT może być dla Pieniążka - przeglądałem właśnie zaległe magazyny wrc i we wrześniowym 2016 było info że był zaproszony przez Hyundaia na testy. Po za tym dawno fury nie zmieniał na lepszą a to do niego nie podobnewięc by pasowało.
Pieniążek 7 rund w Rajdowych Mistrzostwach Świata w ramach WRC 2 w barwach TRT Peugeot World Rally Team! Peugeot 208 T16 R5
pisq napisał(a):A ktoś pomyślał o Polońskim?! Jeszcze nie widziałem zeby gdzieś ogłaszał swoje szczegółowe plany (chyba że ktoś mnie oświeci).
Tak TRT to Tagai ale auta raczej z Ptaszkiem nie będzie dzielić bo w tym roku Hubert ma jechać mniejszą ilość rajdów Skodą.adamlen napisał(a):TRT to Tagai Racing TechnologyJeśli tak to chyba też z Ptaszkiem będą dzielić zespół.
Te kilometry najpierw trzeba zrobić a jak pokazały starty Ptaszka w zeszłym roku (w szczególności Katalonia) Pug potrafi się strasznie sypać. To że Pug nie będzie konkurencyjny w WRC2 to raczej każdy wie, ale Łukasz pewnie w tym roku będzie bardziej patrzył na naukę i progres jazdy 4x4 niż na wyniki, cena za wynajem tego cuda też pewnie swoje zrobiła.menson napisał(a):Życzę Łukaszowi jak najlepiej ale Peugeot z TRT jest bardzo słaba opcja. Zresztą sam Peugeot nie jest konkurencyjny. Ale dobrze ze chłopak idzie dalej. Na pewno kilometry w WRC mu pomogą w rozwoju dalszej kariery.
piotrg napisał(a):Oby to nie było jak z Kościuszką i włochami. To jak bardzo kulawe są bliźniaki od PSA to każdy niestety wie, podejrzewam że jest to z 60 % budżetu na skodę. A tak pół żartem pół serio to myślałem że trt już niema tego puga i razem ze wszystkimi wypuszczonymi egzemplarzami stoi na podwórku u Andreuciego na części bo to zdaje się od pewnego czasu jest ich jedyny klient.
s1quattro napisał(a):Rzućcie okiem na zgłaszającego na liście. Dlaczego nie Lotos Rally Team?
SOKÓŁ napisał(a):s1quattro napisał(a):Rzućcie okiem na zgłaszającego na liście. Dlaczego nie Lotos Rally Team?
Jedzie jako prywaciarz za swoje dlatego jest Kajetan Kajetanowicz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość