- Kod: Zaznacz cały
- Transparent dla Latvali wisi przed oczami i rozproszył mnie. Przestrzeliłem nawrót i straciłem sporo czasu. Nie mogłem wrócić do swojego rytmu - tłumaczył Sordo.
Ale on marudzi

Moderator: SebaSTI
- Transparent dla Latvali wisi przed oczami i rozproszył mnie. Przestrzeliłem nawrót i straciłem sporo czasu. Nie mogłem wrócić do swojego rytmu - tłumaczył Sordo.
Od dłuższego czasu pisałem że Yaris nie będzie szrotem tak jak powszechnie się pisało na tym forumadamlen napisał(a):Latvala liderem po pierwszej pętli, kto by pomyślał jeszcze miesiąc temu.
Zwróciłeś uwagę na bardzo ważny aspekt który przyszedł mi do głowy po obejrzeniu relacji z Monte Carlo tzn. w trakcie Monte Latvali uśmiech nie schodził mu praktycznie z pyska i było go więcej niż podczas całego zeszłorocznego sezonu (może poza ostatnią Australią) - wydaje mi się że Jarii odzyskał bardzo ważną rzecz czyli "radość z jazdy" i moim zdaniem przełoży się to w tym roku na dużo dużo lepsze wyniki.kuba.es napisał(a):Cztery różne auta na czterech pierwszych pozycjach, od dawna o tym marzyłem. Latvala w tym sezonie odmieniony i wyluzowany jak nigdy.
eRADe napisał(a):Zaraz, zaraz!
A gdzie Ci znaffcy co po oglądaniu filmików z Toyota mówili jaka to padaka ?
maciotacio napisał(a):Lefebvre nie będę narazie komentował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości