Moderator: SebaSTI
karluum napisał(a):Nie liczyłem na zwycięstwo Kajta, ale na parę topowych czasów tak. Prócz sekcji dookoła Gołdapi większość rajdu jest mu znana, jest rozjeżdżony... Strata na poziomie 1 sek/km trochę boli, jak niektórzy też wolałbym walkę + palnięcie niż taki nijaki rajd o którym szybko zapomnimy.!
viper napisał(a):Zobacz tytuł na autoklubieco ja ci mówiłem , że o co chodzi w rajdach ...... O wynik końcowy , bo on sie sprzedaje.
DonCorrado napisał(a):viper napisał(a):Zobacz tytuł na autoklubieco ja ci mówiłem , że o co chodzi w rajdach ...... O wynik końcowy , bo on sie sprzedaje.
Jeżeli wg Ciebie Mistrzostwo WRC 2 nie sprzedało się w przypadku Kubicy ( a wielokrotnie to podkreślałeś) to jak chcesz sprzedać 4 miejsce w Rajdzie Polski Kajetanowicza w WRC 2?![]()
Chyba w Fakcie jak zapłacisz 100 000 zł za okładke.
Nox2 napisał(a):Wg mnie Kajto już odpuści, nie ma sensu teraz cisnąc jak i tak nic więcej nie ujedzie.
DonCorrado napisał(a):viper napisał(a):Zobacz tytuł na autoklubieco ja ci mówiłem , że o co chodzi w rajdach ...... O wynik końcowy , bo on sie sprzedaje.
Jeżeli wg Ciebie Mistrzostwo WRC 2 nie sprzedało się w przypadku Kubicy ( a wielokrotnie to podkreślałeś) to jak chcesz sprzedać 4 miejsce w Rajdzie Polski Kajetanowicza w WRC 2?![]()
Chyba w Fakcie jak zapłacisz 100 000 zł za okładke.
nikt ważny napisał(a):na OS20 Kołtun 3 czas w WRC2 i tyle w temacie ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości