Cendra napisał(a):To prywatny Merol, raczej bym tego nie łączył.
Nawet kombinezon ma z Monte.
Ok merol z wypożyczalni ale ogólnie widać ze Kubica " zadbał "o siebie pod względem wagowym, a w rajdach trochę mu przybyło w pasie

Moderator: SebaSTI
Cendra napisał(a):To prywatny Merol, raczej bym tego nie łączył.
Nawet kombinezon ma z Monte.
viper napisał(a):http://wyscigi.autoklub.pl/news/kubica-z-prokopem-w-12h-italy-mugello,66533
Ostatnio w jakimś wywiadzie czytałem ze szef mercedesa mówił ze auto w dtm ma zawsze dla Kubicy wolne jest tylko jeden warunek. Musi sie konkretnie określić w którym kierunku iść . Nawet nie chodzi pewnie o miejsce tylko beda patrzyć i porównywać czasy.
Ten tekst padł po tym jak Robert testował auto Mercedesa z DTMDonCorrado napisał(a):To był wywiad z przed roku, ktoś go dla jaj wyciągnał z kosza.viper napisał(a):http://wyscigi.autoklub.pl/news/kubica-z-prokopem-w-12h-italy-mugello,66533
Ostatnio w jakimś wywiadzie czytałem ze szef mercedesa mówił ze auto w dtm ma zawsze dla Kubicy wolne jest tylko jeden warunek. Musi sie konkretnie określić w którym kierunku iść . Nawet nie chodzi pewnie o miejsce tylko beda patrzyć i porównywać czasy.
viper napisał(a):Cendra napisał(a):To prywatny Merol, raczej bym tego nie łączył.
Ok merol z wypożyczalni ale ogólnie widać ze Kubica " zadbał "o siebie pod względem wagowym, a w rajdach trochę mu przybyło w pasie
Wydaje mi się że jak by nie było umowy z Lotosem to nie było by startu w Monte no i sam RK też mówił że starty w rajdach dla zabawy go nie interesują. Wydaje mi się też ze każda dyscyplina/zawodnik negocjuje sobie umowę oddzielnie i budżety nie mają na siebie wpływu tym bardziej że rużnice między nimi są dość spore (wide premia dla piłkarzy za awans) - jak widać Kajto startuje nadal i pomimo tytułu ME kasy na starty ma tyle samo bo w jednym z wywiadów mówił że w tym roku jadą 8 rajdów tak samo jak rok wcześniej - i moim zdaniem podobnie jest u Roberta, kasa jest podobna jak w zeszłym roku tyle że sam zainteresowany mówił że jeśli ma startować to przygotowanie do rajdów musi być znacznie lepsze - dlatego stawiam że w Portugalii zobaczymy go znowu na odcinkach.DonCorrado napisał(a):Mi sie jeszcze wydaje, ze moze jakies sprawy ze skokami wchodza w gre, bo LOTOS ich tez wspiera, a ten rok/sezon to nie byl udany sportowo + perturbacje kadrowo/związkowo/trenerskie miały miejsce, moze teraz trwają jakies rozmowy bo sezon zimowy dopiero co dobiegł końca.
viper napisał(a):3 rok już słyszę ze on nie wie co będzie robił. Prawda jest taka ze póki Kubica sam w końcu nie określi sie co chce w życiu robić to tak będzie obijał sie od drzwi do drzwi, bo nikt w niego nie zainwestuje nie wiedząc co wymyśli za rok. Ja bym sie nie sugerował lotosem bo w skali światowej to pionek i właściwie sam lotos o niczym konkretnym nie pesadzi. Mam na myśli konkretny projekt.Może być jako dodatek który np. Zadecyduje o lepszym teamie wykładając po prostu kasę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość