Moderator: SebaSTI
martin.h napisał(a):Ale wyobrażacie sobie rajdówki na kolcu jadące po szutrze/błocie? Przecież to będzie istna przeprawówka, która zupełnie wypaczy wyniki bo ktoś chce "igrzysk". Nie mówiąc już o bezpieczeństwie, które FIA podobno mocno promujeA za 2-3 dni po zapoznaniu będzie jeszcze gorzej
woytek napisał(a):Sołowow i Kołtun wycofali zgłoszenia...
Loeb1987 napisał(a):woytek napisał(a):Sołowow i Kołtun wycofali zgłoszenia...
Nie dziwię się. Chcieli pojechać rajd zimowy dla zabawy. O nic nie walczą.
Zoe napisał(a):Mój pogląd nie będzie zbyt popularny ale... Zastanawiam trochę czy rajdy nie zaczynają tracić tej nuty hardkoru, która nadaje im kolorytu i tak mocno odróżnia od wielu serii wyścigowych gdzie po chwili opadów deszczu zawody się odwołuje...
Na dobrą sprawę to, że droga będzie zniszczona nie jest problemem ani kibiców ani kierowców tylko organizatora i tego jak on się z tym upora po rajdzie.
Zawodnicy mają natomiast zrobić swoje czyli w dużej mierze dopasować się do warunków, a warunki jakie są takie są. Przecież to jest kwintesencja rajdów.
Będzie trudno? Ano będzie.
Całkiem nie tak dawno temu odbywał się taki rajd jak Safari. Było trudno? Ano było. Czy czołówka pękała, że powódź, deszcz i antylopy? Nie pamiętam, ale jeśli jestem w błędzie to proszę przypomnijcie mi.
Mad Max napisał(a):Loeb1987 napisał(a):woytek napisał(a):Sołowow i Kołtun wycofali zgłoszenia...
Nie dziwię się. Chcieli pojechać rajd zimowy dla zabawy. O nic nie walczą.
Dokładnie tak, ja się im absolutnie nie dziwię, mieli pojechać rajd dla frajdy a nie się bezsensownie męczyć
gregortest » wtorek, 9 lut 2016, 08:21
A ja odwołałem wyjazd..
Może się okazać, że za dużo nie będzie co oglądać....![]()
znajomi przysłali fotki..lipa...
gregortest
A5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości