krzysiek_aleks napisał(a):Argument o "braku pilota" to najśmieszniejszy argument w historii. Nie wydaje mi się, żeby JAKIKOLWIEK polski pilot mu odmówił (poza Gerberem i Baranem, którzy go znają), zwłaszcza gdyby wiedzieli, że idą do fabrycznego zespołu WRC.
Dokładnie

, a ci w bajki wierzą

tzn. Może nie miał pilota , ale jak to był powód rezygnacji to albo Kubica myślał ze w rajdach burżuazja , albo liczy na naiwniaków, ze mu uwierzą.
DonCorrado napisał(a):krzysiek_aleks napisał(a):Argument o "braku pilota" to najśmieszniejszy argument w historii. Nie wydaje mi się, żeby JAKIKOLWIEK polski pilot mu odmówił (poza Gerberem i Baranem, którzy go znają), zwłaszcza gdyby wiedzieli, że idą do fabrycznego zespołu WRC.
Kogo miał wziąć? Gaca z Eurosport?

No jak to kogo. Tego co w końcu z nim wystartował

.
wanderer napisał(a):Popieram, bo tego naprawdę nie da się już czytać.
To fachowcy jeden z drugim nie czytajcie, ale przestańcie się w końcu żalić jak dzieci.
TomMaz napisał(a):viper,
W ostatnim wywiadzie podkreśla że nie podpisał umowy z Citroenem głównie dlatego że nie miał w tym momencie pilota więc nie wiem czy trzeba się tak bardzo domyślać tego co nim kierowało.
Jak liczysz zapoznania jako przejazdy odcinków to praktycznie wszystkie przejechał...
Natomiast zgadzam się że Robert jeżdżąc wolniej i bardziej uważnie byłby znacznie bliżej fabryki.
No ale jak policzysz zapoznanie plus oesy to się Oskarze ze nie przejechał nawet połowy i to w warunkach bojowych sprawdzając opis a to jest najważniejsze. Nie mówimy ołówkiem bo to nie z loeba na tym forum robi się mistrza świata .
W ostatnim zdaniu powiedziałeś wszystko co potrzeba wiec nic nie muszę dodawać . Jak ktoś tego nie rozumie tzn. Ze jest tępy i nie wie co to znaczy meta.
karluum napisał(a):Żmijo. Przy Ogierze nie da się jeździć na 90%. Takie tempo to tempo Prokopa. Trzeba jeździć na 99% a jak się chce go pokonać to na 101% A wtedy się pojawiają błędy. Jego interesuje walka o najwyższe cele...
Tak - zwala się na rękę bo jej brak widać było przy ostatnim wypadku na MC. I tu masz rację - być może trzeba zmienić dyscyplinę, bo te ograniczenia nie pozwolą na walkę o najwyższe laury...
Głupota jest myślenie ze Kubica miał się ścigac z ogierem. Nie te umiejętności nie ten sprzęt i nie ta wiedza. Kubica miał się trzymać 5 -6 miejsca i fabryka pewniutka.