Brawa dla LOEBA! RESPECT!!!

Tego się po nim nie spodziewałem, ten facet ma to coś- jeszcze niedawno specjalista od asfaltów, początkujący a szutrrach a tu TRACH! i położył zmarźluchów.
!ADI! napisał(a):To zwycięstwo Loeba przypomina mi zwycięstwo Kuliga z zeszłego roku. Poprostu kilku panom z przodu noga się podwineła i tyle.
Faktem jest, że wygrał i miał szczęście. Ale chyba na tym to polega. Tubylcy dalej sa najszybsi.
No ale oprócz szczęścia to i niezłe czasy wykręcał. Jak to już ktoś napisał: pomógł swojemu szczęściu (i to mocno). Podobnie było z Kuligiem.
Cieszę się, że Solberg na pudle, kolejne punkty i postęp w stosunku do analogicznego okresu z poprzedniego sezonu. No ale pozostali (Loeb i Martin) jeszcze lepiej... mam nadzieję, że opanuje nieco swój temperament i że nowe Subaru będzie znacznym postępem w stosunku do tego modelu. Ale ogólnie jestem dobrej myśli
No a teraz Kuchar do tablicy
Na początku cienkoo! Ale potem się poprawił i zachował twarz. Może nie było rewelacji, ale wynik jest przyzwoity no i punkty są!

Mimo wszystko mam nadzieję, że na pozosałych rajdach będzie zaczynał przynajmniej tak, jak kończył w Szwecji, albo i lepiej. w Meksyku układ sił może się diametralnie zmienić i mam nadzieję że zmieni się na korzyść Tomka

.
POZDRO 4 ALL!