Dani napisał(a):Średnio wyglądają te tłumaczenia Roberta, że za wolny opis zrobili. Jakby pierwszy raz w życiu jechał szybki rajd.
Moim zdaniem jedzie bardzo dobrze, a przede wszystkim mądrze. Roznice sa tak małe ze kapec czy blad i od razu wskakuje oczko wyżej, bo pierwsze kilka oczek wyzej jest nie duża roznica. Jak tak bedzie trzymał to na pewno awansuje. Byle by nie próbował szybkością przeskakiwać zawodnikow.
Witcher1990 napisał(a):paru zawodników w tym roku mówiło o zbyt wolnym opisie, rok temu nawet Hirvonen...
Tannakowi leżą takie osy, podobne jak w Estonii gdzie wygrał w zeszłym roku. Ciekawi mnie czy zwolni w niedzielę lub jutro jak to czasami robił czy idzie pełnym ogniem przez 3dni żeby wygrać. Mam nadzieję, że uda mu się wywalczyć najwyższy stopień.
Zastanawia mnie Ostberg który obecnie nie istnieje w rajdzie a rok temu walczył o pudło. Ciekawe czy to faktycznie brak testów? Hirvo przed odejściem też mówił, że przed WB nic nie jeździł. Może Mads pozycją pokazuje "bunt"?
To zamieszanie z tankiem moze być spowodowane tez tym ze nie maja miedzy czasów podawanych, choc mysle ze ogier moze przeskoczyć tanaka jak zmieni sie kolejność startowa.