Moderator: SebaSTI
krugerwd napisał(a):
Jesteś pewien ?
Mad Max napisał(a):W zeszył roku na Przełęczy tak jak pisałem szykany nie było zarówno dla RSMP jaki i dla RPP
- 3-17 - https://www.youtube.com/watch?v=gEBwOZjQI0g
Czopika swego czasu pomiotło w 6:29
maciek127 napisał(a):Kiedy będą listy zgłoszeń ?
sebaWRC napisał(a):Też mam dylemat co do miejscówek w Niedziele.W sumie pare osób pisze o tej partii od Dziećmorowic to może i warto,a jakaś dzwonogenna ta partia czy tylko szybkość ? jest jakiś filmik z tej partii ?
Edit: Ok,znalazłem ten fargment i to jeszcze onboard Kuziego z 2002roku,mega ta partia już wiem gdzie zagoszcze
Było dokładnie tak jak mówisz - pierwsza szykana pojawiła się po słynnym ratowaniu Czopika - https://www.youtube.com/watch?v=KZH-LHhaXlQtoydols napisał(a):Jeśli chodzi o szykany na odcinku Rościszów-Walim, to o ile dobrze pamiętam:
w 2008 odcinek szedł bez żadnej szykany,
w 2009 pojawiła się ostroga przy krzyżówce na Glinno,
w 2010 doszła pełna szykana na przy parkingu na przełęczy.
Być może odwrotna była kolejność pojawiania się szykan, ale w 2008 jechałem ten oes bez żadnej szykany.
toydols napisał(a):Jeśli chodzi o szykany na odcinku Rościszów-Walim, to o ile dobrze pamiętam:
Być może odwrotna była kolejność pojawiania się szykan, ale w 2008 jechałem ten oes bez żadnej szykany.
To tak a propos arbitralnych wypowiedzi pewnego kolegi, co to na wszystkim się zna i wszystkie rozumy zjadł i jak to sam kiedyś określił, nie przejmuje się zdaniem tych co się nie zgadzają z jego zdaniem, bo jego zdanie jest najjejsze
W jego wypowiedzi jest więcej konkretów niż w Twoich na poprzednich stronach.viper napisał(a):Śmieszny jestestoydols napisał(a):Jeśli chodzi o szykany na odcinku Rościszów-Walim, to o ile dobrze pamiętam:
To tak a propos arbitralnych wypowiedzi pewnego kolegi, co to na wszystkim się zna i wszystkie rozumy zjadł i jak to sam kiedyś określił, nie przejmuje się zdaniem tych co się nie zgadzają z jego zdaniem, bo jego zdanie jest najjejsze. To albo wiesz albo nie wiesz. Wymądrzasz sie ale konkretów to nie podałes. Ja byc moze nie orientuje sie w kwesti szykan dokładnie, ale na filmie pokazałem konkretnie o co chodzi i co jest faktem. Sprecyzuj ilosc szykan kiedy i gdzie była zamiast sie wymądrzać na zasadzie wiem ale nie powiem. Rzuciłeś fakt o ktorym wszyscy wiedza, bo wlasnie na ten temat trwa dyskusja, a ty powiedziałeś masło maślane i nie pisz głupich podtekstów, bo prowokacji nikomu nie potrzeba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości