mirosław napisał(a):bardzo interesujacy dialog sie rozwinał chociaż chyba nie na tematJa bym po L. nie spodziewał sie z byt dużo, chodzi mi o to że nie żadnej stajni rajdowej nie otworzy nie wystartuje w żadnym rajdzie mistrzostw swiata i zastanowiam sie czy wogóle wystartuje w pełnym cyklu mistrzostw Polski I tu przypomina mi się historia z rajdu Rzeszowskiego jak mnie pamięc nie myli to chyba 10 kiedy to L. zgłoszony był w Pugu 206 WRC a wystartował tez pugiem ale 106... no cóż to tylko jedna setka mniej
i jakims dziwnym sposobem na 1- OSie Pug zająkał pare razy i stanął ( dziwne jest to że noc wczesniej mechanicy w pocie czoła przygotowywali auto i było bardzo sprawne ) Mi się wydaje, może się myle nikogo nie chce urazic żadnych fanów albo i nawet pana L. że w takiej sytuacji jakiej sie znalaz nie chcac dostawac batów od tzw mniej doswiadczonych kierowców po prostu się poddał, bo jeżeli nie ma najlepszego sprzętu to nawet nie chce stawać do walki...
Jeżeli jesteś tak poinformowany to powinieneś wiedzieć że sprawy logistyczne sie do tego przyczyniły że Kuzi wystartował pugiem 106 a nie 206 WRC nie zdążyli z nim na czas do Polski a wtedy to już na początku sezonu mówił że będzie na jednej eliminacji Poldki niespodzianka w postaci innego auta więc niewiem dlaczego się dziwisz że jechał 106 troszkę wystarczy zainteresować się tematem żeby pisać