Moderator: SebaSTI
slivex napisał(a):Rajd za nieco ponad dwa tygodnie. Są gdzieś dostępne listy startowe? Jacyś Polacy oprócz RK/MS się wybierają?
może bedzie nieco spokojniej niz w temacie o Monte, bo tam juz nie mam ochoty zaglądać
Domson napisał(a):Mam nadzieję, że ten rajd Robert potraktuje spokojnie i równo. Myślę, że bez wątpienia może ustanowić kilka świetnych wyników na odcinkach, ale myślę że w tym rajdzie warto postawić na spokojniejszą i równą jazdę. Na pewno wielu zawodnikó utknie w zaspach , i mam nadzieję że RK/MSZ nie będą jednymi z nich
speedyzxz napisał(a):Taktyka z MC spoko, lecieć dobrym tempem, a jak już coś nas zatrzyma - to już full attack, bo nic do stracenia
Sołek pewnie będzie walczył żeby poprawić swój osobisty rekord - fajnie jak wjedzie do top10.
Najwolniejszy w wurców, ale ilu jeszcze mega szybkich zawodników w rc2 jedzie. Także Top10 w przypadku Sołowowa, to musiałby się jakiś pogrom wsród zawodników zdarzyć. BARDZO mało realne. Prędzej zapytałbym się czy uda się top20 zrobić.TomMaz napisał(a):speedyzxz napisał(a):Taktyka z MC spoko, lecieć dobrym tempem, a jak już coś nas zatrzyma - to już full attack, bo nic do stracenia
Sołek pewnie będzie walczył żeby poprawić swój osobisty rekord - fajnie jak wjedzie do top10.
Jedzie aż 17 wrc i pewnie Sołowow będzie najwolniejszy z nich, przynajmniej jak będzie prezentował tempo jak w zeszłym roku.
Też mam taką nadzieję. Gdyby udało się bezbłędnie jechać w okolicy 1s/km to byłoby świetnie.Domson napisał(a):Mam nadzieję, że ten rajd Robert potraktuje spokojnie i równo. :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości