Moderator: SebaSTI
Thomas napisał(a):ja uważam, że już teraz, prywatny team RK odniósł wielki sukces wygrywając w debiucie 2 OS, mając mimo wszystko mniejszy budżet niż fabryki, dostęp do technologii czy setupów o doświadczeniu w WRC nie wspomnę. Oby tak dalej, niech jadą chłopaki swoje.
Mad Max napisał(a):O ile się nie mylę to w klasyfikacji generalnej kierowców punktują wszyscy startującyskandal napisał(a):Loeb będzie punktował w Mistrzostwach Kierowców ?
Co jak Kubica dojedzie jako 11 - 12 a przed nim będą niezgłoszeni kierowcy ? odbierają mu punkty czy nie ?
Kajtofan napisał(a):Thomas napisał(a):ja uważam, że już teraz, prywatny team RK odniósł wielki sukces wygrywając w debiucie 2 OS, mając mimo wszystko mniejszy budżet niż fabryki, dostęp do technologii czy setupów o doświadczeniu w WRC nie wspomnę. Oby tak dalej, niech jadą chłopaki swoje.
Kiedy ostatni raz jakiś inny prywtny kierowca wygrał 2 odcinki WRC pod rząd?
Kajtofan napisał(a):(...)Kiedy ostatni raz jakiś inny prywtny kierowca wygrał 2 odcinki WRC pod rząd?
gregortest napisał(a):... mały podły francuz
To delikatnie powiedziane...![]()
To kondon...bo ch....j, że to robi, ale że się do tego przyznaje, to już zachodzi na mendozę.
Generalnie, miam nadzieję, że w ostatnim dniu , gdzieś wypakuje, podczas pojedynku z Loebem.
Bo mu od wczoraj gulll chodzi i nie może tego przełknąć.
Robert, aby tylko ukończył.....
piotrg napisał(a):Kajtofan napisał(a):Thomas napisał(a):ja uważam, że już teraz, prywatny team RK odniósł wielki sukces wygrywając w debiucie 2 OS, mając mimo wszystko mniejszy budżet niż fabryki, dostęp do technologii czy setupów o doświadczeniu w WRC nie wspomnę. Oby tak dalej, niech jadą chłopaki swoje.
Myślę że dawno, 2011 i Solberg w prywatnym desie
Kajtofan napisał(a):Thomas napisał(a):ja uważam, że już teraz, prywatny team RK odniósł wielki sukces wygrywając w debiucie 2 OS, mając mimo wszystko mniejszy budżet niż fabryki, dostęp do technologii czy setupów o doświadczeniu w WRC nie wspomnę. Oby tak dalej, niech jadą chłopaki swoje.
Thomas napisał(a):motorsport, nie okazał się wróżką, on pisał, że awaria jest wynikiem spina na drugim Osie![]()
to viper zadał pytanie: czy przypadkiem awaria nie jest wynikiem przygody w pierwszego OS'u
jacko napisał(a):no i jeszcze wypowiedz RK dla najbardziej znienawidzonego dziennikarza na tym forum, z drugiej strony takiego, ktory jest najblizej RK:
"Wczoraj mieliśmy problem z elektryką. Na jednym hamowaniu na lodzie pojechałem prosto i uderzyliśmy w coś. Nic się nie stało poważniejszego, ale zgięła się osłona, uszkodziła oponę i doprowadziła potem do zwarcia. Samochód gasł i znów zaczynał jechać. Nie mieliśmy swiateł, zatrzymała nas policja i nie dało się już odpalić auta
Dziś rano było dużo lodu. Na kolejnych odcinach też sporo lodu i błota. Dziś możemy się cieszyć, ale szkoda tego, co wydarzyło się wczoraj. Straciliśmy dużoo czasu."
Wiele osób nie tyle go nienawidzi co uważa że w wielu swoich osadach jest nie obiektywny, prawdopodobnie dlatego że jest mocno związany z RK, i temat jego osoby oraz tego co się dzieje na jego profilu na fb był na forum kilka razy już poruszany - i nie pisze tego ze złymi intencjami albo w formie prowokacji bo miałem z wami dwoma "małe spięcie"Kajtofan napisał(a):jacko napisał(a):no i jeszcze wypowiedz RK dla najbardziej znienawidzonego dziennikarza na tym forum, z drugiej strony takiego, ktory jest najblizej RK:
"Wczoraj mieliśmy problem z elektryką. Na jednym hamowaniu na lodzie pojechałem prosto i uderzyliśmy w coś. Nic się nie stało poważniejszego, ale zgięła się osłona, uszkodziła oponę i doprowadziła potem do zwarcia. Samochód gasł i znów zaczynał jechać. Nie mieliśmy swiateł, zatrzymała nas policja i nie dało się już odpalić auta
Dziś rano było dużo lodu. Na kolejnych odcinach też sporo lodu i błota. Dziś możemy się cieszyć, ale szkoda tego, co wydarzyło się wczoraj. Straciliśmy dużoo czasu."
Ja tam bardzo lubię Gutowskiego. Czemu niby na forum ktoś miałby go nienawiedzieć?
viper napisał(a):Co do reszty widac ze jest loteria oponiarska. Na jednym ostatnim oesie loeb dostał 22 s. Taki to rajd i chcąc porównywać naprawde jest ciezko to zrobic obiektywnie.
TomMaz napisał(a):viper napisał(a):Co do reszty widac ze jest loteria oponiarska. Na jednym ostatnim oesie loeb dostał 22 s. Taki to rajd i chcąc porównywać naprawde jest ciezko to zrobic obiektywnie.
Tutaj raczej nie dostał przez loterie oponiarską, tylko przez swoją pozycję startową. Tak samo jak Ogierowi dokładał aż tyle przez pozycje. Na OS5 Ogier z Kubica jechali podobnym tempem, Latvala już odstawal, a czym dalej w las coraz większe różnice. No i Loeb który jest ewenementem, bo nawet mimo że ma dużo syfu to był najszybszy z całej reszty. Kubicy też chyba mogą trochę pomagać opony, bo było dużo sychego a zimowe Pirelli jest jednak mniej agresywne bieżnikowo od Michelina.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość