Moderator: SebaSTI
viper napisał(a):Kalendarz terminowo lipa.
gorki napisał(a):Przez ten Armałów na końcu to trochę szkoda Barbórki Cieszyńskiej
krzysiek_swrt napisał(a):Viperowi jak zawsze coś nie pasuje święto by musiało być żeby coś mu podpasowało.
Biorąc pod uwagę że termin jest tuż przed Polskim obstawiam że zrobią szutrowy - może ktoś postanowi sobie wcześniej potrenować albo się rozruszać, poza tym asfaltowa wersja tego rajdu była za szybka nawet na RPP.kamil0084 napisał(a):Baltic będzie szutrowy czy po asfalcie?
Nie sądzę żeby w listopadzie napakowało tyle śniegu żeby była szansa na kolce.rallyspeed napisał(a):Arłamów w listopadzie będzie asfaltowy czy śniegowy?
Jestem tego samego zdania, lepiej jeździć po nowych odcinkach niż klasycznie klepać pamięciówkęcorados napisał(a):Cieszynka chyba i tak nie miałaby aspiracji na RSMP, więc nie wiem dlaczego piszesz to w kontekście Arłamowagorki napisał(a):Przez ten Armałów na końcu to trochę szkoda Barbórki CieszyńskiejTrzeba szanowac,że jest jakiś tam sponsor,który płaci za rajd i chce się reklamowac poprzez RSMP, jednak coraz częściej można usłyszec ,że ten rajd dla wielu zawodników i kibiców jest nie na rękę, czego nie mogę zrozumiec, bo jest to jakiś powiew świeżości w tym skostniałym kalendarzu.
Orski jako jeden z nielicznych robił swój rajd po wszystkich trzech popularnych nawierzchniach a zmiany był praktycznie z edycji na edycje. Ostatni edycja która się odbyła jako RPP była po asfalcie ale z tego co pamiętam zawodnicy wypominali się że było bardzo szybko, po szutrze znowu trzeba by było szukać czegoś nowego bo tak jak koledzy wspominali wcześniej sporo się tam ostatnio "asfaltuje", pożyjemy zobaczymy.kostek45 napisał(a):Stawiam, że asfalt.
Cięcie kosztów, sporo dróg wyasfaltowanych, tegoroczny (niedoszły) też miał iść po asfalcie.
Byłaby duuuuża niespodzianka, gdyby okazało się że rajd poleci po luźnym.
rallyspeed napisał(a):Arłamów w listopadzie będzie asfaltowy czy śniegowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości