eRADe napisał(a): ilu kierowców wygrywa debiutancki oes w WRC,
Gwoli ścisłości Kubica debiutował w WRC podczas Mistrzostw Świata w Walii, a nie w Monte Carlo. Co nie umniejsza grubego wejścia w nowy sezon.
Moderator: SebaSTI
eRADe napisał(a): ilu kierowców wygrywa debiutancki oes w WRC,
Aaltonen napisał(a):Ta, niczego w tym sezonie nie osiagnął? Żadnych sukcesów? Poważnie? Nieźle chłopaki trolujecie.
Odßwieżę wam pamięć:
Jako jedyny Polak wygrał w tym sezonie rajd ERC.
Jako jedyny Polak w historii wygrał 5 odcinków mistrzostw świata WRC.
Jako drugi Polak w historii skończył rajd WRC ze stratą poniżej sek/km.
Jako trzeci obcokrajowiec po SORDO i LOEBIE wygrał Monza Rally Show.
Jako jedyny w historii Polak regularnie notował czasy zbliżone do czołówki na wielu rajdach (pierwsza piątka była pewnie z kilkadziesiąt razy).
Zajął 6 miejsce w Argentynie i 8 w Australii.
I to wszystko Mając na koncie 1,5 sezonu w profesjonalnych rajdach w dodatku z niepelnosprwną ręką i niedomagającym samochodem.
Nie było sukcesów trole?
eRADe napisał(a): co wy byście chcieli żeby w pierwszym sezonie padaczką jaką Fiesta wygrywał z Ogierem i Latvalą?
posejdon napisał(a):michalziem napisał(a):http://www.barborka.pl/zawstartowa.html
No to mamy festyn Fiest R5
Brak Habayashiego?
Banan napisał(a):eRADe napisał(a): ilu kierowców wygrywa debiutancki oes w WRC,
Gwoli ścisłości Kubica debiutował w WRC podczas Mistrzostw Świata w Walii, a nie w Monte Carlo. Co nie umniejsza grubego wejścia w nowy sezon.
Przyganiał kocił garnkowi...Aaltonen napisał(a):Swieże konto wskazuje na byłego zawodnika, który założył konto tylko po to żeby ujadać na Kubicę.
Takie pieski jak ty potrafią tylko szczekać, nic więcej.
Aaltonen napisał(a):Bo może jesteś zakompleksionym trolem?
Aaltonen napisał(a):Nieźle chłopaki trolujecie.
Mamusia wie że znowu bawisz się komputerem?? Czy Ty jesteś naprawdę tak ograniczony że nie potrafisz prowadzić rozmowy w normalny sposób?? oraz czy przez Twoje ograniczenie nie potrafi uszanować tego że ktoś może mieć inne zdanie od Ciebie??Aaltonen napisał(a):Nie było sukcesów trole?
Chyba pamięć Cię nie myli bo ja też nie kojarzę żeby kiedykolwiek startował, a już na pewno nie najmocniejszym sprzętem.woocasch napisał(a):posejdon napisał(a):Brak Habayashiego?
Jak mnie pamięć nie myli to Habaj nigdy nie startował w Warszawskiej Barbórce, w sumie nie ma mu się co dziwić. Po co ma własną, ciężko zarobioną kasę wydawać na taki kręciołek
posejdon napisał(a):michalziem napisał(a):http://www.barborka.pl/zawstartowa.html
No to mamy festyn Fiest R5
Brak Habayashiego?
lancerevo1 napisał(a):Aaltonen napisał(a):Ta, niczego w tym sezonie nie osiagnął? Żadnych sukcesów? Poważnie? Nieźle chłopaki trolujecie.
Odßwieżę wam pamięć:
Jako jedyny Polak wygrał w tym sezonie rajd ERC.
Jako jedyny Polak w historii wygrał 5 odcinków mistrzostw świata WRC.
Jako drugi Polak w historii skończył rajd WRC ze stratą poniżej sek/km.
Jako trzeci obcokrajowiec po SORDO i LOEBIE wygrał Monza Rally Show.
Jako jedyny w historii Polak regularnie notował czasy zbliżone do czołówki na wielu rajdach (pierwsza piątka była pewnie z kilkadziesiąt razy).
Zajął 6 miejsce w Argentynie i 8 w Australii.
I to wszystko Mając na koncie 1,5 sezonu w profesjonalnych rajdach w dodatku z niepelnosprwną ręką i niedomagającym samochodem.
Nie było sukcesów trole?
Aaltonen, jak chłopie nie mogłem pojąć twoich opowieści o pilotażu, to tutaj zgadzam się z Tobą w 100%. Pitoleniem Vipera się nie przejmuj, jego bzdur w każdym możliwym temacie nie zrozumiesz.
Aaltonen napisał(a):remotec napisał(a):Widzę że większość z obecnych tutaj zbyt się spina na temat Kubicy i robi wszystko by stanąć w jego obronie. Fajnie widzieć sukcesy, ale w tym sezonie ja nie widziałem żadnego. !
Bo może jesteś zakompleksionym trolem?
Swieże konto wskazuje na byłego zawodnika, który założył konto tylko po to żeby ujadać na Kubicę.
remotec napisał(a):Aaltonen napisał(a):remotec napisał(a):Widzę że większość z obecnych tutaj zbyt się spina na temat Kubicy i robi wszystko by stanąć w jego obronie. Fajnie widzieć sukcesy, ale w tym sezonie ja nie widziałem żadnego. !
Bo może jesteś zakompleksionym trolem?
Swieże konto wskazuje na byłego zawodnika, który założył konto tylko po to żeby ujadać na Kubicę.
Teoria spiskowa iście z pierwszych stron faktu![]()
Wróciłeś że szkoły gdzie na przerwie ktoś Ci dogryzał , siadłeś do komputera i dowartościowałeś się już obrażając mnie ?? Czy może jeszcze coś ciekawego i na poziomie chcesz napisać ??
Nawet pisać po polsku nie umiesz....viper napisał(a):Nie przejmuj sie, bo z tym gościem nie ma dyskusji. Nawet jak by Kubica w ogóle do mety nie dojeżdzał to dla niego narodowy bochater....
Niczego na poziomie nie zrozumiesz, a zniżać sie do twojego szczekania nie mam zamiaru.remotec napisał(a):Aaltonen napisał(a):remotec napisał(a): Czy może jeszcze coś ciekawego i na poziomie chcesz napisać ??
tomek87 napisał(a):
Tak na marginesie - jak Włochy to jego druga ojczyzna i jeździ tam a nie na imprezie podsumowującej rok w Polsce to nie rozumiem dlaczego sponsoruje go Lotos oraz Grupa Azoty. Tym bardziej, że Lotos jest sponsorem Barbórki.
Przeczytaj ze zrozumieniem poniższy wywiad i sam odpowiedź sobie na twoje pytanie....
Matt Cape z włoskiej wersji portalu redbull.com rozmawiał na Monzy z Robertem Kubicą.
Przede wszystkim witamy na Rally di Monza.
Dziękuję! To była decyzja podjęta trochę w ostatniej chwili. Znam wszystkich chłopców w moim teamie i sądziłem, że będzie to dobry pomysł. W ten sposób chciałem również podziękować wszystkim sponsorom z Włoch, z Polski, z całego świata, którzy w tym roku wspierali mnie, również w WRC! A zatem postanowiłem wystartować w tej imprezie, która stanowi show i trzeba do niej podejść na luzie. Chodzi o pokazówkę, widowisko dla kibiców. Chcemy się dobrze bawić i zabawiać widzów.
KaMiLL Wrc- z całym szacunkiem, ale co ma start we Włoszech do podziękowania polskim sponsorom oraz kibicom? Nie wiem, Lotos i Grupa Azoty są jakimiś potentatami na rynku włoskim? Wg mojej wiedzy nie. Większość jego kibiców w Polsce, biegających z polskimi flagami po oesach mieszka na codzień we Włoszech? No chyba też nie...
Przeczytałem to co wkleiłeś i uważam, że tutaj absolutnie nie znajduje się odpowiedź na moje pytanie. Więc proszę Ciebie, abyś jeszcze raz dokładnie przeczytał to co ja napisałem wcześniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości