Moderator: SebaSTI
Żółtodziób ale dlaczego mamy dać spokój ?? Rajd się co prawda jeszcze nie skończył więc o jakieś dobre wyniki na os na pewno jeszcze się RK postara ale zobaczymy jak teraz będzie śpiewał Pan Biegowy zobaczymy też czy ma jaja żeby się przyznać że jednak nie miał racji, szkoda że wtopił 300 (choć nie wierze że je w ogóle postawił) ale jeszcze bardziej szkoda kolejnej przygody RK.żółtodziób napisał(a):jarauto napisał(a):no i +4 min załatwiają sprawę,
ktoś utopił kilka stówek
Daj spokój, nie wracajmy do tego. Gdyby nie chodziło o Kubicę i gdybym w ogóle uwierzył, że rzeczywiscie kasa została postawiona to sam bym walnął śmiechem, podobnie zresztą jak z proroctw, ze będzie tracił 0.0-0.3 do lidera na kilometrze. Tylko po co, on tak czy owak nie zmieni swojego zachowania, nie ma sensu go prowokować. Jak sam wyskoczy z jakąs grubą akcją to będzie inna rozmowa, ale nie ma sensu mu w tym "pomagać".
żółtek napisał(a):Wczesniej padały tu słowa że Bouff bedzie kosił Ogier, lub przynajmniej będzie w czubie, a tu rozczarowanie, strata 1 s / 1 km
ryjas napisał(a):Może się okazać, że niektórych kierowców w WRC Kubica prześcignie jeszcze dzisiaj.
żółtek napisał(a):Wczesniej padały tu słowa że Bouff bedzie kosił Ogier, lub przynajmniej będzie w czubie, a tu rozczarowanie, strata 1 s / 1 km
woocasch napisał(a):Fatalnie, że przytrafił się kolejny błąd Roberta i Maćka. Szczerze to już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, oczywiście, że każdemu mogą się zdarzać problemy, ale w przypadku RK to ich nagromadzenie przekracza już zdroworozsądkowe granice. Tak jak napisał marecki i jak sam pisałem już bodajże po Portugalii, może warto przemyśleć temat pilota, bo nie ujmując doświadczeniu jakie posiada Maciek, to może po prostu ten duet do siebie nie pasuje? Czasem tak po prostu jest i nie ważne dlaczego tak się dzieje. Lepiej zakończyć jakąś współpracę niż ciągnąć to bez widocznej poprawy w wynikach rajdów.
Kornicki jak na razie w połowie stawki Fiesta Cup i oby tak dalej
A w czołówce zgodnie z planem na pierwszych miejscach VW, ale może Meeke i Sordo do końca dnia nie stracą za dużo, ale mam nadzieję, że zmniejszą stratę choćby o kilka sekund
Thomas napisał(a):uszkodzenia auta Roberta:
https://www.youtube.com/watch?v=FI-Td_xIQIA
wjechał wyraźnie wku...ny do serwisu przed chwilą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość