przez krzysiek_swrt » niedziela, 18 maja 2014, 20:55
nie chodziło mi o miasto ze Wrocław to dlatego mieli lepsze relacje w tv tylko o czasy w których rajd był we Wrocławiu to w telewizji były relacje ale wtedy z każdej rundy rsmp były fajne i długie relację.
Jurek Tomaszczyk wystartuje w najbliższych zawodach na Torze Fiata w Tychach (w tę niedzielę) organizowanych przez Automobilklub Ziemi Tyskiej w Nissanie Sunny
mógłby chłopak nazbierać, myśle że to jest kolejny "młody gniewny" który by dobrze reprezentował nasz kraj. Stojąc przy trasie Jego styl jazdy na prawde cieszy oko, i w dodatku łatwo się przyswają do samochodu co było widać po starcie fiesta na cieszynce
z wypowiedzi Habaja po Karkonoskim wynika że wsiada do Fiesty R5 juz od Rzeszowskiego jęśli zdążą, kolejna dobra fura dochodzi. Myślę ze na początku wbije się do walki o podium a po kilku rajdach kto wie może będzie walczył z Chuchałą Miejmy nadzieję że Wojtek podobnie zresztą jak Grzyb uzbierają na reszte rund to będzie fajna walka
Temat Fiesty jest najbardziej prawdopodobny, ale jeszcze niezaklepany w stu procentach, więc może będzie jakaś niespodzianka jeszcze, takie info miałem gdy rozmawiałem z zespołem Łukasza.