Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):Prawde mowiac licze na wlasnie takie, ekstremalne warunkibedzie ciekawie
Witcher1990 napisał(a):Żółtodziub- poruszyłeś w innym temacie wątek Latvali, nie chcę tam robić offtopa więc napiszę tutaj. Co prawda mamy dopiero 3rajdy ale poza głupim kapciem na Monte JML pojechał jak na razie bardzo dojrzale, zwłaszcza w Meksyku odkurzając trasę i zdobywając 2gie miejsce. Nie chcę wysnuwać daleko idących wniosków tylko na podstawie tych 3imprez ale być może będę musiał odszczekać to, że jest takim dużym dzwonnikiem. Przed sezonem wiedziałem, że jest jedynym realnym zagrożeniem dla Ogiera natomiast teraz faktycznie on może mieć szansę na więcej wygranych w równej walce a przy pechu Francuza (w Meksyku miał dużo szczęścia nie urywając koła w jednym miejscu, jest to na relacji) to kto wcale nie jest wykluczone, że to w jego ręce powędruje MŚ.
Wydaje mi się, że Portugalia będzie na prawdę bardzo wyrównanym rajdem, nie postawiłbym kasy na żadnego kierowcę bo nie ma tam jednego faworyta. Ostberg jeśli zepnie poślady to może tam wygrać co już raz mu się udało (choć oczywiście to była inna historia), JML będzie bardzo mocny, a Mikkelsen też wg mnie jeszcze nie pokazał wszystkiego. Hirvonen w Meksyku mocno cisnął, jeśli tak pojedzie w najbliższym rajdzie to i on się będzie liczył w tej walce...
Tannak na pewno wygra jakiś osKoreańce na razie mają słaby samochodzik z małym rozstawem osi, nie spodziewałem się takiej klapy... W dodatku te awarie i kwestia wytrzymałości tego auta nie rokuje najlepiej. A przecież kasy im nie brakuje.
deiman napisał(a):Chociaz wypadl tam blado, jego podia to kwestia kilku rajdow. Tutaj moze byc grozny jeszcze Ostberg, ktory swietnie jechal rok temu, ale tylko przez 4 odcinki.
Witcher, cieli sie w Argentynie 2012 w Fabiach. Ku mojemu zdziwieniu, Mikkelsen rok pozniej nie prezentowal juz tak rewelacyjnego tempa w Polo. Chyba jednak wjezdzenie w auto robi swoje i nie jest to kwestia jednego rajdu, jak niektorzy smia twierdzic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości