Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):No tak , Drugi rajd ,drugi oes, i takie wnioski no to moze szachy do konca sezonu dadza wiecej emocji![]()
No przecież napisałem, że po jednym odcinku nie ma co wysnuwać wniosków, a o warunkach nie pomyślałem moze faktycznie lepiej jechać jako pierwszy, założyłem że jest sporo śniegu.
Ale po Szwecji jak najbardziej wysnuć wnioski dotyczące przyszłości bo skoro rok temu Seb zdominował mistrzostwa to nie wygląda że w tym się to nagle zmieni. Poza tym gdy wygra na śniegu gdzie mimo wszystko Skandynawowie są czy też może powinni być szybsi to będzie tylko świadczyć o tym jaki obraz sezonu nam się szykuje. Sam powiedz, gdzie Hirvonen, Ostberg, czy nawet JML (choć szybki na czarnym) mają pokonać Ogiera jeśli nie na śniegu lub szutrach Finlandii? Dwaj pierwsi na asfalcie nie liczą się w walce nawet o podium, Mikko cieniował w zeszłym roku, Ostberg wygrał tylko jeden rajd (w sumie byl wtedy 2gi) a JML nawet jeśli załapie tempo Francuza to jest zbyt nieregularny. TN w tej koreańskiej zabawce w tym sezonie raczej nie powalczy.
Domson napisał(a):Witcher1990 napisał(a):No tak , Drugi rajd ,drugi oes, i takie wnioski no to moze szachy do konca sezonu dadza wiecej emocji![]()
No przecież napisałem, że po jednym odcinku nie ma co wysnuwać wniosków, a o warunkach nie pomyślałem moze faktycznie lepiej jechać jako pierwszy, założyłem że jest sporo śniegu.
Ale po Szwecji jak najbardziej wysnuć wnioski dotyczące przyszłości bo skoro rok temu Seb zdominował mistrzostwa to nie wygląda że w tym się to nagle zmieni. Poza tym gdy wygra na śniegu gdzie mimo wszystko Skandynawowie są czy też może powinni być szybsi to będzie tylko świadczyć o tym jaki obraz sezonu nam się szykuje. Sam powiedz, gdzie Hirvonen, Ostberg, czy nawet JML (choć szybki na czarnym) mają pokonać Ogiera jeśli nie na śniegu lub szutrach Finlandii? Dwaj pierwsi na asfalcie nie liczą się w walce nawet o podium, Mikko cieniował w zeszłym roku, Ostberg wygrał tylko jeden rajd (w sumie byl wtedy 2gi) a JML nawet jeśli załapie tempo Francuza to jest zbyt nieregularny. TN w tej koreańskiej zabawce w tym sezonie raczej nie powalczy.
Spokojnie, poczekaj na Kubice na normalnych asfaltach w Niemczech, Francji i Hiszpanii
Jarek55511 napisał(a):O której będzie jakaś relacja w TV![]()
Bo streamu z motowizji nie mogę znaleść
Witcher1990 napisał(a):Nawet jeśli Kubica będzie stanowił realne zagrożenie na asfaltach to są to 3 rajdy z 12. Więc w 9nuda i dominacja a w 3 walka![]()
![]()
Domson napisał(a):Jarek55511 napisał(a):O której będzie jakaś relacja w TV![]()
Bo streamu z motowizji nie mogę znaleść
Dopiero ostatniego dnia z ss20 i ss24
Thomas napisał(a):tym razem tylko 3sek straty, niemniej RK mówił coś, że muszą usprawnić system zmiany biegów, bo sporo traci w niektórych partiach
Matthias Schmidt napisał(a):Thierrydobry czas, szykuje sie pierwsze oesowe zwyciestwo Hyundaia (choc poczekajmy na Henninga).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości