Moderator: SebaSTI
Maxikitcar napisał(a):Jak wygra RSMP 2014 to zamknie nam usta ,a sobie zapewni pierwszy poważny tytuł w karierze, wreszcieTylko czy podoła?
Maxikitcar napisał(a):Jak wygra RSMP 2014 to zamknie nam usta ,a sobie zapewni pierwszy poważny tytuł w karierze, wreszcieTylko czy podoła?
tomy halik napisał(a):Tak po prawdzie to MK osiągnoł w swojej karierze więcej niż 99% polskich rajdowców. Kilka lat regularnych startów w MŚ to więcej niż osiągnie większość z poskich kierowców. Pobije go pewnie Kubica i mam nadzieje że również Kajto. A reszta pewnie oddała by wiele aby się z MK zamienić i kilka lat posmigać w rajdach MŚ nawet jeśli by mieli osiągać ostatnie miejsce w WRC
gregortest napisał(a):W mojej wypowiedzi nie ma nic wiecej co MK powiedział.
żółtodziób - ja nic nie nad interpretuję, to wynika z kontekstu i formy jego wypowiedzi.
Odbija się regularnie od drzwi sponsorów, nie pomagają jego setki w programach tv ,pocżawszy od kawy i herbaty, skończywszy na wiadomościach. Nawet to że nie oddał i występuje w kurtce Lotosu. Choć wcale nie musi. Liczy że co Lotos mu dorzuci 2.5 tyś zł do startów ? Ma chyba inne ciuchy w szafie - no chyba że nie//
Tu nie chodzi o to czy go lubię, czy nie.
Po prostu w obecnej sytuacji ten wywiad tylko utrwalił to co najgorsze. To zupełnie inaczej powinno wyglądać.
Nie tędy droga.
Ja powiem tak.
Jeżeli w końcu uda mu się wystartować w RSMP ( czego z całego serca mu życzę i trzymam kciuki ) nawet subaru, lub czym kolwiek i będzie lał innych zawodników (czołowkę ) bez wykrętów, oraz zmieni ton to wróci do łask wszelkich kibiców sportów motorowych.
Niech on w końcu zacznie wygrywać i nie przejmuje się tym co o nim piszą. Bo wychodzi na to że ma problem sam ze sobą, co kolwiek by nie pwoiedział. i ciągnie sieto za nim od czasów startów felicją Kitcarem, aż po dzisejszy dzień. Nic się chłopak nie edukuje.
Szkoda. Bo ma bardzo duże doświadczenie, które może sam zmarnować, na własne życzenie.
ZbyszekChaosu napisał(a):(...)Wasze posty potwierdzają więc moją opinie, że MK jest największym rajdowym celebrytą w kraju
Wiele zależy od partnerów - mam różne propozycję, ale muszę podjąć decyzję, która będzie dla mnie najlepsza. Zastanawiam się, jaką ścieżkę kariery obrać na kolejne lata. Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski także wchodzą w grę - byłoby to dla mnie czymś innym. Ostatni pełny sezon przejechałem w 2006 roku. Fajnie byłoby pokazać się przed polskimi kibicami." - potwierdził Kościuszko, który nie ma wątpliwości, że najlepszym autem do walki w RSMP byłaby Fiesta R5.
tomy halik napisał(a):Tak po prawdzie to MK osiągnoł w swojej karierze więcej niż 99% polskich rajdowców. Kilka lat regularnych startów w MŚ to więcej niż osiągnie większość z poskich kierowców. Pobije go pewnie Kubica i mam nadzieje że również Kajto. A reszta pewnie oddała by wiele aby się z MK zamienić i kilka lat posmigać w rajdach MŚ nawet jeśli by mieli osiągać ostatnie miejsce w WRC czy te w środku w WRC2. Wiadomo że MK nigdy nie zostanie mistrzem świata ( jak być może Kubica) a nawet nigdy nie wbije się do czołówki zawodników na świecie ale za kilka lat będzie mógł powiedzieć, że spełnił swoje marzenie i coś w życiu przeżył ( na wyższym poziomie), a czy za swoje, czy za cudze ,czy dzięki tacie, czy dzieki jego znajomością nieważne, udało mu się i już.
iceman150 napisał(a):I co z tego że nie zostal mistrzem świata? Został wicemistrzem niższych klas lub drugim wicemistrzem.
gregortest napisał(a):Wiele zależy od partnerów - mam różne propozycję, ale muszę podjąć decyzję, która będzie dla mnie najlepsza. Zastanawiam się, jaką ścieżkę kariery obrać na kolejne lata. Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski także wchodzą w grę - byłoby to dla mnie czymś innym. Ostatni pełny sezon przejechałem w 2006 roku. Fajnie byłoby pokazać się przed polskimi kibicami." - potwierdził Kościuszko, który nie ma wątpliwości, że najlepszym autem do walki w RSMP byłaby Fiesta R5.
Dałem do przeczytania osobie - inż mechaniki prec - nie zwiazej zupełnie z rajdami, który coś słyszał o Kubicy, ale wogóle to za bardzo nie orientuje się w temacie.
I zadał mi jedno pytanie.
Kiedy zaczyna sie sezon rajdowy ?
Oraz kiedy planuje się budżety w firmach ?.
Co to jest R5?
Bo on zrozumiał z tego tekstu, że Mk ma już budżet z kilku firm zapewniony, ale zastanawia sie nad wyborem sponsora i gdzie bedzie startował....chodzi o coś najlepszego ? to też musiałem mu później wytłumaczyć.
No bardzo przepraszam, to chyba jasno wychodzi z tego tekstu ?
to z kogo MK robi głupka, z kibiców czy z siebie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości