Moderator: SebaSTI
Maxikitcar napisał(a):Viper, twoim rozumowaniem przykładowo klasa była N3, kupując renault clio III 197KM gr N z racji że nowsze auto znajdzie się na nie sponsora, jak potem wytłumaczysz sponsorowi brak wyników w takim aucie gdzie w/w rajdówka (za 35-50koła)dostaje baty od starszej 10letniej konstrukcji renault clio II 172KM (za 20-30tys zł)na każdym rajdzie i w każdych warunkach? Powiesz sponsorowi że jednak wolisz jechać dla przyjemności i rekreacji bo chyba nie powiesz że stare auto jest lepsze czy może żeby sponsor dał kase na R3![]()
![]()
Gratuluje Ci użycia mózgu porównując nowsze auto c2 za 100tys zł do astry za 10tys
Nie no koszty te same to po co się w stare pchać
munster napisał(a):W Austrii wpisowe 400€-600€ 2-ga liga (kazdy rajd ma inna kwote) a mistrzostwa Austrii 600€- 800€ na jänner nie wiem ile bylo w tym roku wiecej.
a nie wiem o co sie spieracie , sa sponsorzy ktorzy chca miec reklame na nowym aucie sa tycy ktorym stare nie przeszkadza ale jak ja sie orietuje to najwiecej sponsorow chce zeby ich reklama byla widoczna w mediach i to obojetne czy astra c zy citroen, poza tym i citroena mozesz zbudowac za kilkadziesiat tysiecy zl a rowniez za 100000 i z astra pewnie bedzie podobnie. Podobnie ze startami mozesz jezdzic mega a grupa bez oszczedzania na profi paliwie i nowych oponach na kazda petle a mozesz jezdzic na uzywkach na zwyklam paliwie i np. grupa "n".
menson napisał(a):Viper wytłumacz mi proszę jeśli np. nie ASTRA to co ??
makki napisał(a):munster napisał(a):W Austrii wpisowe 400€-600€ 2-ga liga (kazdy rajd ma inna kwote) a mistrzostwa Austrii 600€- 800€ na jänner nie wiem ile bylo w tym roku wiecej.
a nie wiem o co sie spieracie , sa sponsorzy ktorzy chca miec reklame na nowym aucie sa tycy ktorym stare nie przeszkadza ale jak ja sie orietuje to najwiecej sponsorow chce zeby ich reklama byla widoczna w mediach i to obojetne czy astra c zy citroen, poza tym i citroena mozesz zbudowac za kilkadziesiat tysiecy zl a rowniez za 100000 i z astra pewnie bedzie podobnie. Podobnie ze startami mozesz jezdzic mega a grupa bez oszczedzania na profi paliwie i nowych oponach na kazda petle a mozesz jezdzic na uzywkach na zwyklam paliwie i np. grupa "n".
Janner 2014
Classes Organiser´s optional advertising
with without
1-5 € 1.200,-- € 2.000,--
6-14 € 750,-- € 1.300--
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość