jacko napisał(a):ciekaw jestem czy viper by sie w ogole do niedzieli odezwal gdyby kubica skonczyl rajd na podium

ale zdrowszy będzie tyle żółci własnie uszlo

dzieciak jesteś poczytaj moje posty z wczoraj kremer ci potwierdzi

.
Czy wy nie rozumiecie ze rajdy żądzą sie swoimi prawami i żaden fanatyzm nic tu nie pomoże. Pompujecie balon , który nie wytrzymuje ciśnienia. Jeżeli Kubica nie poświęci roku czy dwóch na naukę tzn. 6-7 miejsce, ale dojezdzajac do mety to tylko bedą sukcesy w pojedynczych rajdach, ale to nie droga do tytułu mś. wtedy nie będzie z waszej strony podniety, ale jemu to wiecej da. Po raz kolejny mówię ze rajdy nie da sie wygrywać na skróty, bo to nie wyścigi. Zócłci to u cieebie dużo bo sie po raz kolejny okazało, ze na wasze nieszczęście miałem racje, a jak byśmy policzyli statystykę dojezdzan do mety z ostatnich 3 lat to Kubica jest zaraz za novikowem. Mi to wisi czy kogoś lubię czy nie ale zawsze staram sie byc obiektywny, a nie bezmyślnie zapatrzony. jak można mówić ze biegacz, który uprawia sprint po zmianie dystansu na maraton go wygra zaraz na początku. Kubica dzisiaj jadąc spokojnie byłby w pierwszej trójce , bo jest taki przesiew, ale tez trzeba kalkulować , a w przypadku Kubicy to ma jeszcze większe znaczenie, bo by zyskał podwójnie. No nic wy sie podniecajcie a ja sobie będę obserwował, bo póki co Kubica mowi o nauce i dojezdzaniu a w praktyce popełnia ten sam błąd. To ze trzyma tempo ogiera niczego nie przesadza, bo jak byśmy wzięli wspomnianego maratonczyka dla przykładu to każdy z nas by trzymał jego tempo tyle ze do 1 kilometra.