Moderator: SebaSTI
RallyMarco napisał(a):Jarek55511 napisał(a):RallyMarco napisał(a):Dokładnie, Kuzaj w białej corolli, gielata w żółtej. ZAłóg było ok 170 chyba, lecz mówię ogółem, patrząc nawet na 7-8 lat wstecz jest super
Gielata w białej, a Kuzaj w żółtej
właśnie, potem pomyślałem i doszedłem do wniosku że zamieniłem kolory, notabene mało ważne ale czekałem czy ktoś się skapnie...jesteś czujny:P:)chrisro napisał(a):Mogłoby sypnąć białym, ale nic się nie zanosi na to.
OBY NIE!! Chcesz aby z 8 zgłoszonych 4-ro łapów z Gości pojechały góra 2-3? Nie ma kolca więc co to za przyjemność jechac 50km/h oesem na zwykłej zimówce bez ustawień itp itd...oby rajd odbył się po czarnym i niech JUŻ organizatorzy uzbroją się w chociaż jedną solarkę która nad ranem w razie czego posypie oesy, co to za frajda jak auto jadąc 50 na godzine ślizga się od lewej do prawej...ni to szybkości ni to sensu.
RallyMarco napisał(a): trzy - sami zawodnicy powiedzą nie i koniec
RallyMarco napisał(a):jednego watersplasha na tym oesie więcej jak 30 km/h ląduje na przednim zderzaku, na wyjeździe wyryp na 1/3 koła
RallyMarco napisał(a):bo raz...pogoda która może "ZASKOCZYĆ" organizatorów
blacksmith napisał(a):Z tym odwolaniem Puncowa tez zdeksza troche przesadzasz RallyMarco poniewaz organizator nie zmiescil by sie w km bo niedaj Boze ktorys z oesow zostanie odwolany bo cos sie stanie a juz zamo to ze Leszna zostala skrocona o 1,5km od startu co mnie osobiscie martwi bo juz mialem miejscowke przed samym wathersplashem a teraz okazuje sie ze start jest dopiero za nim co stawia mnie w sytuacji glowkowania gdzie obrac nowe miejsce na tym oesie
marcos napisał(a):blacksmith napisał(a):Z tym odwolaniem Puncowa tez zdeksza troche przesadzasz RallyMarco poniewaz organizator nie zmiescil by sie w km bo niedaj Boze ktorys z oesow zostanie odwolany bo cos sie stanie a juz zamo to ze Leszna zostala skrocona o 1,5km od startu co mnie osobiscie martwi bo juz mialem miejscowke przed samym wathersplashem a teraz okazuje sie ze start jest dopiero za nim co stawia mnie w sytuacji glowkowania gdzie obrac nowe miejsce na tym oesie
To skrócenie Leszny od startu jest pewne? Bo na stronie żaden komunikat się nie pojawił. Szkoda by było, bo całe to spadanie bardzo ciekawie wygląda, ja także obstawiałem tam miejscówkę.
daryush napisał(a):Andrzej napisał(a):The Prisoner napisał(a):Ze street view dobrze wygląda też dolot ulicą Dębową do dużego skrzyżowania, na którym rajdówki jadą w prawo w dół. Prosta ponad 400 m na nierównym asfalcie po czym lekki lewy łuk i w prawo na mostek. Pomiędzy punktami C i D.
Chyba, że się mylę?
Też to miejsce przyciągnęło moją uwagę. I tutaj pytanie do miejscowych: czy asfalt wygląda tam tak samo jak w dniu robienia zdjęć do SV czy jest nowy?
No właśnie też już patrzyłem na to miejsce, wydaje mi się, że takie na dwoje babka wróżyła... albo tam będzie grubo albo wcale... Mam takie mieszane uczucia, bo miejsce wydaje się trudne i może być w opisach z milionem uwag.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości