kmederski napisał(a): uuu, a zatem mamy do czynienia z nadzieja polskich rajdow. To sie nalezy dokształcic jesli chodzi o marketing i finanse
Jestem ciekawy kim ty jesteś .... poza tym jeszcze gdybyś spróbował przeczytać ze zrozumieniem to co napisałem..., a wykształcenie ekonomiczne posiadam.
kmederski napisał(a): Jezeli, jak piszesz Lotos jest 100% wlascicielem teamu Kajtkowego, to kto bierze te kase za dwoch naklejonych sponsorow na aucie? Twoim zdaniem zapewne Lotos?
Nie napisałem że teamu Kajtkowego , tylko Lotos Rally Teamu..a to różnica. Kto bierze kasę? zależy od umów sponsorskich...
kmederski napisał(a): Jezeli Solowowow by jezdzil za swoje prywatne pieniadze, to na jego aucie nie byloby logotypow firm, ktorych jest wlascicielem.
Napisałem "za swoje", a nie za prywatne pieniądze. To jest różnica. To chyba logiczne że nikt nie chce dokładać z prywatnej kieszeni jeżeli może dołożyć z kasy firmowej...
kmederski napisał(a): jezeli ktos doklada do budzetu z wlasnej prywatnej kieszeni, to nie okleja auta w swoja firme. To dosyc proste jest.
Proste też jest to że jeżeli ktoś ma możliwość dołożenia z budżetu marketingowego swojej firmy to nie będzie tego robił ze swoich prywatnych pieniędzy. I m.in. dlatego uważam że Kościuszko nie dokłada.
kmederski napisał(a): I cala reszta Twoich wywodow jest tez daleka od rzeczywistosci.
Mogę powiedzieć to samo o twoich wywodach. Ja tę jałową dyskusję kończę i tyle. Jeżeli macie gdziekolwiek jakieś źródło na poparcie swoich tez z którego wynika że starty Kościuszki i Kajetanowicza są finansowane z Lotosu w podobnym stopniu, chętnie się z nimi zapoznam . Bo na razie to zwykłe bicie piany...