RajducH napisał(a):czwartek
prolog x2
piątek
domaszków x2
wilkanów x2
sobota
staropolanka x3
BGK x2
radkowska perła x2
Mówcie co chcecie ale jak by zrobili to wszystko w 2 dni to też by się nic nie stało

Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a):czwartek
prolog x2
piątek
domaszków x2
wilkanów x2
sobota
staropolanka x3
BGK x2
radkowska perła x2
SOKÓŁ napisał(a):RajducH napisał(a):czwartek
prolog x2
piątek
domaszków x2
wilkanów x2
sobota
staropolanka x3
BGK x2
radkowska perła x2
Mówcie co chcecie ale jak by zrobili to wszystko w 2 dni to też by się nic nie stało
Jarek55511 napisał(a):Od Siennej jest fajna wąska droga w lesie do kletna i może być ciekawie tam
kubicafan1 napisał(a):Jarek55511 napisał(a):Od Siennej jest fajna wąska droga w lesie do kletna i może być ciekawie tam
to trzeba tam sie wybrać i nigdy tam nie byłem w kletnie nawet w jaskini nie
d-z rallyfans napisał(a):kubicafan1 napisał(a):Jarek55511 napisał(a):Od Siennej jest fajna wąska droga w lesie do kletna i może być ciekawie tam
to trzeba tam sie wybrać i nigdy tam nie byłem w kletnie nawet w jaskini nie
Bardzo fajna partia z dobrym dojazdem
kubicafan1 napisał(a):tarmaq napisał(a):W poprzednej edycji Kolonia gaj miała 11,39 km, a BGK ma mieć 14,80km, więc konfiguracja musiała się zmienić
jeżeli moje plotki się znowu potwierdzą to jaszkowa będzie po staremu tam gdzie orski brzozy ściął
Jarek55511 napisał(a):Przez Droszków na Jaszkową Górną i będą z góry skręcać na Kolonie gaj
paproh napisał(a):prawdopodobnie poleci jak kiedyś skoro mówicie że na spadaniu na czarnej w prawo. Kiedyś pamietam na Polskim skręcali w prawo a później po 3-4 km w lewo i znowu wracali do drogi z czarnej -stronie. Te spadanie było fajne. Aleeee jeszcze lepiej by było jak by rzeczywiście puścili na kletno tam w lesie to jest zajebiście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości