Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):W 2009r rajd był w czerwcu i nie pamiętam żeby padało. W niedziele było gorąco i nic nie było widać na SSS przez kurz. Obecnie wrześniowy termin wynika z zaleceń zielonych, czerwiec to miesiąc lęgowy jakiś tam ptaków i przełożono na wrzesień. No w każdym razie chodzi o ekologię, termin w wakacje był nie do przyjęcia.
Tak czytam troszkę tego tematu i generalnie każdy pisze to samo. Wielka szkoda, że ktoś kto ma odmienne zdanie o Kubicy od razu zostaje besztany z błotem. Szkoda, że już nie można mieć własnego zdania tylko należy mówić i pisać tak jak inni bo zaraz wyskoczy ktoś z cebulakiem, Polaczkiem, Polaczkowatością itp.
Dla mnie takim właśnie cebulactwem i polaczkowatością jest to co się teraz tutaj dzieje na tym forum- masa hejtu, wyzwisk, narzekania i obrzucania blotem wszystkich dookoła. W 2009r byłem zadowolony z wizyty na Mazurach, w tym roku w ostatniej chwili nie wypaliło i nie mogłem pojechać. Natomiast gdybym był i wrócił rozczarowany to nie pokazywałbym swojej natury narzekając i hejtując wszystko robiąc to tutaj tylko pisałbym mejle, listy, petycje, podania do ogranizatorów, PZMu i innych żeby wyrazić swoje niezadowolenie. Bo jeśli ludzie nie wezmą się za takie inicjatywy to nic się w tym kraju nie zmieni. gdyby każda z osób które tutaj piszą wysłala mejla do organizatorów to już byłoby coś. Ale nie, wszyscy wolą narzekać, wyzywać się i hejtować na forum jakby to coś miało pomóc. To jest właśnie polaczkowatość i cebulactwo, takie to proste dużo gadać/pisać i nic nie robić. Szkoda, wielka szkoda ale taki naród.
Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci we mnie kamień. Czekam na hejt.
woocasch napisał(a):viper napisał(a):nie no serwis na trawie to patologia, aż mnie dziwi ze ktos na to wpadł na tym poziomie. Jak kolego chcesz ubic piasek. To tak jak byś z plastiku chciał zrobić metal. Można oczywiście go wyruwnywac ale koleiny czy błoto bedą naturalne.
Nie jestem inżynierem budownictwa ani drogownictwa, więc nie dam Ci dokładnego przepisu co trzeba zrobić, ale przecież istnieją metody zagęszczania podłoża, więc gdyby zapytać kogoś biegłego w tym temacie coś zapewne by doradził. A na początek to trzeba zaniechać używania dróg dojazdowych do pól jako trasy odcinków specjalnych, nie tędy droga. Zresztą Hołek wypowiadał się w tym temacie, w 2009 większość tras szła po trwardym szutrze, a część po polach, w tym roku proporcje były odwrotne. I on też, co prawda już po rajdzie, ale też skrytykował organizatorów i doradził im zobaczenie jak to się robi na świecie
To najgorszy Rajd Polski w mojej karierze – uczciwi, rzetelni zawodnicy raczej nie powiedzą o nim wiele dobrego.
G.R.E.G napisał(a):to jednak byly plastykowe karnety?
d-z rallyfans napisał(a):Tłumaczenie Dyrektora Bartosia na temat warunków w parku serwisowym i nie tylko, niestety zero skruchy, pewnie nic się zmieni
http://eurosport.onet.pl/motorowe/organ ... bicy/ln747
d-z rallyfans napisał(a):Tłumaczenie Dyrektora Bartosia na temat warunków w parku serwisowym i nie tylko, niestety zero skruchy, pewnie nic się zmieni
http://eurosport.onet.pl/motorowe/organ ... bicy/ln747
W informacji prasowej Skody czytamy, że Rajd Polski oglądało 200 tysięcy kibiców.
Źródło
Miko napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=01CG27jS2ro&feature=c4-overview&list=UU1e18sYsN8J3tejaorsXQ5Q
Co to się tam dzieje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości