woocasch napisał(a):No i dobry początek w wykonaniu naszych zawodników, obaj w top10, oby tak dalej

I powiem wam, że dziwię się, że tak niektórzy najeżdżają na Roberta, facet zalicza pierwsze starty w MŚ i od początku utrzymuje tempo czołówki WRC2 i niektórym to nie pasuje czy co? To, że ogląda onboardy i stara się z nich czegoś nauczyć to tylko świadczy o jego profi podejściu, przecież nie ma szans nauczyć się w 100% odcinka o długości 20-30km, a nikt chyba nie sądzi, że Robert upala nocami po odcinkach? Czy jeżeli na koniec sezonu Robert zdobędzie tytuł w WRC2 to też będziecie narzekać?
A co do samego rajdu, to kurcze znowu Ogier na czele, oby jutro reszta przyspieszyła

Z jakiegoś powodu ciężko, niektórym uwierzyć w to że Kubica nie mając tak bogatego doświadczenia jak pozostali może jechać szybciej od nich. To strasznie polskie. Podniecanie się wszystkimi dookoła, a nie dostrzeganie że mamy własnego drivera, który jest być może lepszy nawet od tych którymi się większość podnieca.
Przed Kanarami mówiłem, że klepnie Kopeckiego to myślałem że zostanę zjedzony

No bo jak ? Przecież nowicjusz, zadnego doswiadczenia tak sie nie da.
To niech mi ktoś wyjaśni jakim cudem nowicjusz, który zaliczył 4 szutrowe rajdy w życiu wpadł pierwszy raz do Finlandii i klepnął LAPPIEGO ( tego samego, który rok temu w Finlandii wygrywał odcinki z Ogierem )

No jak ? Przecież to nie jest wykonalne dla nowicjusza rajdowego.
Jak zostanie MŚ WRC2 to pewnie większość nagle zmieni front i powie - Lappi, Evans, - a co to za przeciwnicy, jacyś kelnerzy - nie zwracając uwagi na sam fakt tempa Roberta.
Jeżeli wejdzie do WRC i zacznie klepać czołówke i walczyć z Ogierem to tez pewnie większość znajdzie jakieś wytłumaczenie takiego faktu.
Przykre, można powiedzieć - cudze chwalicie, swego nie znacie

A Ty Viper właśnie nie wiesz o kim mówisz