Witam wszystkich,
no to zaczynam odpowiadać

1. plotki o odwołaniu karkonoskiego są co roku i jakoś mimo wielu trudności i cienkiego budżetu udaje nam się robić rajd na w miarę przyzwoitym poziomie (oby i tym razem) tak więc bez obaw rajd będzie.
2. RajducH odkrył parę tematów (co do odcinków to już niedługo się wszystko wyjaśni - konkretnie 5 czerwca ukażą się mapki - to ważna informacja dla niektórych zawodników

owszem Karpacz trafiłeś i wydłużenie odcinków tak ale nie wszystko wyszło tak jak zamierzaliśmy ale coś tam wyszło

jeden zupełnie nowy odcinek, który nigdy nie chodził w rajdzie - wąski, kręty, techniczny myślę, że jest super.
3. Niestety nie udało nam się przenieść parku Serwisowego do "centrum" i park pozostanie w tym samym miejscu czyli na gościnnym lotnisku Aeroklubu Jeleniogórskiego. Powodem były znaczne nierówniości terenu i ewentualne koszty równania terenu.
4. "super oes" będzie. Konfiguracja taka sama jak w zeszłym roku - czyli w parach.
To na tyle jak macie pytania to piszcie tu albo na GG 4141800 jak będę miał czas to chętnie odpowiem.
Niestety (a może dla wielu osób stety) właśnie z powodu braku czasu (i nie tylko) będzie to na 99% mój ostatni rajd jako dyrektor

Pigal uważam, że rozwiązanie gdy RPP jedzie w niedzielę jest OK bo jeśli jedzie w sobotę to i tak zawodnik musi brać wolne w piątek, a czasem w czwrtek tak więc to rozwiązanie niesie za soba ryzyko (ale niekonieczne) brania urlopu poniedziałkowego - sam wracałem z np. Rajdu polski (a do Jelniej jedzie się prawie 9-10 godzin no teraz ciut krócej) w niedzielę wieczorem i rano do roboty no cóż nie ma idelanego rozwiązania ale to wydaje mi się chcoćby dla kibiców zdecydowanie lepsze.
Pozdrawiam i zapraszam na rajd!