Moderator: SebaSTI
rallyfan1985 napisał(a):O Novikowie to nie, ale jakby występ w Monte to był taki blamaż to raczej nic by nie pisali. Tak myślę
rallyfan1985 napisał(a):O Novikowie to nie, ale jakby występ w Monte to był taki blamaż to raczej nic by nie pisali. Tak myślę
krist napisał(a):rallyfan1985 napisał(a):O Novikowie to nie, ale jakby występ w Monte to był taki blamaż to raczej nic by nie pisali. Tak myślę
przemyśl to jeszcze raz
rallyfan1985 napisał(a):A teraz srajcie na niego dalej, wisi mi to...
rallyfan1985 napisał(a):krist napisał(a):A teraz srajcie na niego dalej, wisi mi to...
Gąsior napisał(a):rallyfan1985 napisał(a):krist napisał(a):A teraz srajcie na niego dalej, wisi mi to...
Jakby ktokolwiek z nas miałby taki dostęp do mediów i sponsorów, a gadał o tzw. locie na księżyc, które to pieprzenie (sorry, bo tak to trzeba nazwać) przekracza granice smaku wyznaczone nawet przez najbardziej wazeliniarski PR to też doczekałby się takiego wątku.
Małysz był 15 w Dakarze, uznano to za sukces. Dlaczego? Bo gość powiedział, że jedzie po 2 dziesiątkę a nie po zwycięstwo i nie było głupich tłumaczeń.
Hołek, choć go nie lubię, dostał w zeszłym roku w dupsko na Polskim, ale wziął to na klatę a nie zwalał na kłody (sorry Leszek), uczenie się i takie tam.
Każdy kibic, niezależnie od dyscypliny, ceni walkę, szczerość, realną ocenę sytuacji. Słowem - sportowców z krwi i kości, którzy gryzą piach żeby być jak najwyżej, a jak im nie pójdzie to znajdują winę u siebie albo w rzeczywistych problemach, a nie w pechu, uczeniu się, ekstremalnych warunkach (skądinąd takich samych dla wszystkich).
Myślisz, że jakby Kubica, Gronholm czy Kimi pletliby marketingowe bzdety to byliby tak popularni - nie. Broniły ich wyniki, a jak ich nie było to potrafili przysolić tak, że działy PR-u ich zespołów schodziły na zawał.
Panie Michale - kijek z d...., trochę niewyuczonego luzu i dystansu do własnej osoby, a naprawdę będzie z tego więcej kibiców.
Gąsior napisał(a):Jakby ktokolwiek z nas miałby taki dostęp do mediów i sponsorów, a gadał o tzw. locie na księżyc, które to pieprzenie (sorry, bo tak to trzeba nazwać) przekracza granice smaku wyznaczone nawet przez najbardziej wazeliniarski PR to też doczekałby się takiego wątku.
Małysz był 15 w Dakarze, uznano to za sukces. Dlaczego? Bo gość powiedział, że jedzie po 2 dziesiątkę a nie po zwycięstwo i nie było głupich tłumaczeń.
seal napisał(a):Może konkurencyjna firma się wnerwi i wystawi drugi zespół producencki.
Tylko co będę wtedy tankował.
Jarek55511 napisał(a):polsat też pokazuje starty Ruty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość