Witcher1990 napisał(a):Właśnie zauważyłem, że więcej osób interesuje się startami Kubicy w lokalnym rajdzie niż odejściem żywej legendy WRC. Nie wiem czy śmiać się czy płakać
Plus większe zainteresowanie "mediów" Rally Bassano, niż Rajdem Polskim

Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):Właśnie zauważyłem, że więcej osób interesuje się startami Kubicy w lokalnym rajdzie niż odejściem żywej legendy WRC. Nie wiem czy śmiać się czy płakać
Kondzio napisał(a):No i pewnie zrobiło się sucho bo Robert zdecydowanie przyspieszył i znowu lideruje, 16,5s przewagi na SosselląOby tak dalej
Zajcev napisał(a):Kondzio napisał(a):No i pewnie zrobiło się sucho bo Robert zdecydowanie przyspieszył i znowu lideruje, 16,5s przewagi na SosselląOby tak dalej
wrecz przeciwnie, podobno bardzo pada, na pierwszej petli jechal na slicku, gdy reszta na mediach;) teraz juz ma odpowiednie oponki i jest roznica:)
Kubus napisał(a):Nie wiem czy ktoś wczoraj zwrócił uwagę w tv, że Robert miał na głowię czapkę pirelli. Czyżby potwierdzała się zapowiedź współpracy?
Czeka mnie długa droga, żeby odzyskać dobrą sprawność mojej ręki, ale wygląda na to, że być może ta droga nie będzie tak długa, jak myślałem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości