Jesli Kuzi wsiadzie do tej imprezy o której własnie mysle to będzie baaardzo fajnie. Sam nawet w WRC mówił, że jazde tym autem, mozna porównac do straszych WRC. A jeśli chodzi o moją wizje sezonu to jest fantazja i jeśli pokryje sie z tego 50% będe bardzo szczęśliwy:
F2:
Doskocz?? - w końcu wraca a skoro to mistrz polski może jakaś ośka?
Czopik - Hondą jeździł swietnie
Kuzaj - ja obstawiam Xsare Kita albo Subaru N gr
Grzyb - Skoro nie da sie WRC to może jakiś Maxi megan?
1600
Mucha - 106 Maxi
Jurczak - punto
Pelikan - Peugeot
Kosciuszko - Corsa
Adamus - moze clio

:):):) - żart ale było by super
N4
Bębenek - evo VI, Michał przebąkuje mi coś o evo VII
Lubiak - evo V
Dytko - podobno powrót
Stec - evo VI
Gabi - evo VI
Sołowow - evo VIII ??
Maciejewski - evo VI
to na tyle co teraz siedzi mi w głowie. Teraz ciekawostka:
Mój przyjaciel Marcin Mucha, zakupił Peugeota 106 Maxi na przyszły sezon, i bedzie nim jeździł w MP, ale dwa dni po nim w centrali Peugeota zjawił sie Pan Oleksowicz, w celu zakupu tegoż Maxi, jednak nic z tego nie wyszło bo Marcin go ubiegł, więc może jakieś 1600 lub F2??
Pozdrawiam
Jeszcze jest taka rzecz Pan Sztuka wynajmował swoja skode od Czecha, Jaroslava Kourila, a Łukasz, kiedy przygotowywaliśmy czeskie autko powiedział mi że jest szansa na powrót. Pan Kouril ma Seata Ibize w najnowszej specyfikacji i Skode evo III (Felicie) W tym momencie wystawia je na sprzedarz patrz tutaj:
http://www.autosport.cz/show.php?page=a ... /index.htm
Popatrzcie u dołu strony
Jesli kogoś interesuje wynajecie tych aut to:
Skoda - 1000 Kć od kilometra oesowego
Seat - 2400 Kć od kilometra oesowego, więc koszy nie są aż tak ogromne.
Poza tym pan Fiala Tomas sprzedaje swoja octawkę A7 (miałem okazje jedzdzić - SZAŁ CHUJA) za 35 000 euro, czyli duż mniej niż topowy misiek. Z tego co mi wiadomo ceny samochodów rajdowych na czeskim rynku oscylują własnie w takich granicach, więc jeśli ktoś dysponuje kasą na misia to dlaczego miałby nie kupić takiej A grupy. Na przykład Skoda octavia od kita różni sie tylko elektroniką, a zawieszenie ustawiał sam Pieky Roman. Ma sekwencyjną skrzynie, stoi na 18 kołach. Czyli nie jest to juz takie smieszne autko. Dlatego mam podstawy, żeby uwazac, ze nie będzie tragedi w MP, bo po prostu takie auta w Czechach są tanie

:):)
Ło no to pusciłem wywody, nie wiem czy komuś będzie sie chciało to czytać