Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):Wiecie co, przyszło mi do głowy, że Al Qassimi mogłby jeździć w przyszłym roku Mini. Chyba ameryki nie odkryłem, bo zdaje mi się, że ktoś już coś o tym pisał. Ale to byłoby dobre rozwiązanie dla Mini. Dostaliby zastrzyk gotówki od Abu Dhabi. Sądzę, że szejk już nie pojedzie Fordem, bo przecież Błękitnych nie będzie już sponsorować ADTA. Może akurat wybierze Mini?? Co Wy na to?
postmortem90 napisał(a):http://www.rajdy.v10.pl/WRC,Peugeot,i,Renault,powalcza,z,Citroenem,61022.html
hmmm???
Matthias Schmidt napisał(a):Jak dla mnie nie ma żadnego problemu. JML i Petter w fabryce, zorganizowanie Ford Junior Team i wsadzenie w niego Ostberga i Tanaka.
Matthias Schmidt napisał(a):Dobra informacja co do Mini. Szykuje się współpraca z Red Bullem. Mierzą wysoko. I bardzo dobrze, bo oznaczać to będzie olbrzymie wsparcie finansowe.
Cendra napisał(a):Red Bull w Cytrynie i w Mini? Raczej nie realne... Chociaż mogę się mylić. Zresztą prędzej Red Bull zwiąże się z VW niż Mini, m.in. ze względu na ich dotychczasową współpracę dakarową
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości