Moderator: SebaSTI
Mad Max napisał(a):Jeszcze emocje po "karkonoszach" nie opadły a tu powolnym krokiem zbliża się Rajd Rzeszowski. Trochę ponad miesiąc do tej świetnej imprezy więc myślę że możemy powoli zacząć temat
Przypadkowo znalazłem na stronie Gminy Lubenia - cytat:
Automobilklub Rzeszowski w dniach 4 - 6 sierpnia 2011 roku organizuje jubileuszowy 20 Rajd Rzeszowski, będący tradycyjnie jedną z rund Rajdowych Mistrzostw Polski i Słowacji oraz Rajdowego Pucharu Polski. Trasy rajdu na terenie Gminy Lubeni: - Odcinek Testowy (Lubenia - Sucha Strona - Straszydle) w dniu 4 sierpnia 2011 r. w godz. 10:00 - 16:00 - OS Lubenia (OS 2,4) w dniu 5 sierpnia 2011 r. w godz. 08:30 - 18:00
Szkoda że testowego nie będzie tam gdzie w zeszłym roku bo liczyłem na to miejsce szczególnie
RallyMarco napisał(a):Ja też, szczególnie końcówka odcinka testowego była meega - ta bomba po łukach i mega spadanie do mety:D
Mad Max napisał(a):RallyMarco napisał(a):Ja też, szczególnie końcówka odcinka testowego była meega - ta bomba po łukach i mega spadanie do mety:D
no właśnie o ten fragment mi chodziło, jak dla mnie jedno z najlepszych asfaltowych miejsc w polskich rajdach
bzijo01 napisał(a):Mad Max napisał(a):RallyMarco napisał(a):Ja też, szczególnie końcówka odcinka testowego była meega - ta bomba po łukach i mega spadanie do mety:D
no właśnie o ten fragment mi chodziło, jak dla mnie jedno z najlepszych asfaltowych miejsc w polskich rajdach
Ma ktoś może jakiś filmik z tego miejsca?
bzijo01 napisał(a):Mad Max napisał(a):RallyMarco napisał(a):Ja też, szczególnie końcówka odcinka testowego była meega - ta bomba po łukach i mega spadanie do mety:D
Ma ktoś może jakiś filmik z tego miejsca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości