39 Rajd Świdnicki Krause

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez pablo0109 » piątek, 1 kwi 2011, 06:41

dzięki za szybką odpowiedź:) A może macie jeszcze jakieś dobre miejscówki pod foty typu podbicia hopki, cięcia itd A to podbicie na mostku w Świerkach godne uwagi? Kurcze znam ten rajd dobrze ale zawsze coś fajnego przeocze:) dlatego pytam was pozdrawiam
pablo0109
N2

Postprzez Oko » piątek, 1 kwi 2011, 08:36

W Świerkach na mostku może być ciekawie z tego co widać na filmiku. Choć nie wiadomo czy będzie ogień i ciężko się ustawić do zdjęć.
Spadanie do Glinna może być ciekawe przy kościele na 90.
Koledzy jak znacie jakieś fajne podbicia dajcie znać.
Oko
N1

Postprzez Cogonieznajom » piątek, 1 kwi 2011, 08:40

Rajd odwołany!!! Organizator myśli o innym terminie rozegrania zawodów!!!
Pięknie:/
Cogonieznajom
A6

Postprzez Oko » piątek, 1 kwi 2011, 08:48

Kolego zobacz kiedy dołączyłeś do forum Data mówi wszytko. Pozdrawiam
Oko
N1

Postprzez bociant01 » piątek, 1 kwi 2011, 09:15

Cogonieznajom napisał(a):Rajd odwołany!!! Organizator myśli o innym terminie rozegrania zawodów!!!

Żart ci się udał w pierwszym momencie po przeczytaniu riposty aż sprawdziłem na stronie i dopiero do mnie dotarło że to 1 kwietnia :lol:
bociant01
N3

Postprzez majster11 » piątek, 1 kwi 2011, 13:31

Cogonieznajom napisał(a):Rajd odwołany!!! Organizator myśli o innym terminie rozegrania zawodów!!!

Kuźwa dałem się nabrać :wink: Nie strasz tak,bo aż serce mi stanęło :lol:
SIEKLUCKI GO!!!!
majster11
N3

Postprzez pablo0109 » piątek, 1 kwi 2011, 17:58

sprowadzam do wątku :D jakieś jeszcze ciekawe miejscówki może pod panoramkę :D
pablo0109
N2

Postprzez Andrzej » piątek, 1 kwi 2011, 19:48

Po dlugiej rozkminie na rozbicie namiotow wybralem nieco ukryta za drzewami polanę na przełęczy Walimskiej, tuż przy oesie (na przeciwko, po drugiej stronie oesu jest ogólnodostępny barak z paleniskiem na środku. Spalismy tam 2 lata temu i bylo super. Co do miejscówki to na nic nie jestem zdecydowany w 100% ale pewnie skonczy sie na pierwszych patelniach na Świerkach bo słyszę, że to właśnie tam wszyscy chcą rozpocząć sezon grillowy. Myślicie że można tam ewentualnie rozbić namiot? Co do 2 etapu. - nie mam pojęcia. Mam ochotę na pełne dzidy. Jakaś sugesta?
www.msg-rally.pl
Andrzej
A6

Postprzez Motulski » piątek, 1 kwi 2011, 19:59

Andrzej napisał(a):Po dlugiej rozkminie na rozbicie namiotow wybralem nieco ukryta za drzewami polanę na przełęczy Walimskiej...

To ładnie Cie wypizga :lol: Szacun 8)
http://oesrecords.pl/rajdy/
Motulski
A5

Postprzez majster11 » piątek, 1 kwi 2011, 20:44

Zna ktoś może partie z oesu Michałkowa - Walim w WRC między punktami 3 i 4 :?: Czy jest tam coś ciekawego,bo niby piszą,że jest jakaś podbijająca partia. :wink: Jest gdzieś może onboard z tej partii ??
SIEKLUCKI GO!!!!
majster11
N3

Postprzez holek1987 » piątek, 1 kwi 2011, 20:47

Tak kolego na spadaniu do Glinna... ale nie wiem czy jeszcze jest bo chlopaki pisali że tam nowy dywan juz położyli kto wie niech potwierdzi...
Trzymam ptaka za Lubiaka, a ja jaja za Kuzaja :)
holek1987
N3

Postprzez Air Black » piątek, 1 kwi 2011, 21:04

Obrazek

Urząd Gminy w Walimiu poinformował nas, że w czasie trwania rajdu Stowarzyszenie Kultury Fizycznej KS Walim zorganizuje na terenie miasta płatne parkingi dla kibiców rajdowych, którzy przyjadą do Walimia.
Link do mapek z zaznaczonymi parkingami:

coś mało tych parkingów i szkoda ,że mimo ,że mam karnet muszę zapłacić za parking pewnie z 5 zł... i to jednorazowo. patrząc ,że serwis zalicze z 2,3 razy ... drugi karnet praktycznie ...
Air Black
N3

Postprzez Tomek K » piątek, 1 kwi 2011, 21:11

Urząd Gminy w Walimiu poinformował nas, że w czasie trwania rajdu Stowarzyszenie Kultury Fizycznej KS Walim zorganizuje na terenie miasta płatne parkingi dla kibiców rajdowych, którzy przyjadą do Walimia.
Link do mapek z zaznaczonymi parkingami:

coś mało tych parkingów i szkoda ,że mimo ,że mam karnet muszę zapłacić za parking pewnie z 5 zł... i to jednorazowo. patrząc ,że serwis zalicze z 2,3 razy ... drugi karnet praktycznie ...

Coś mi się wydaje, że nadal będą w kulki lecieć i kasować 4km wcześniej za miejsce widmo. Ale to jeszcze nic - jak zwykle trzeba sie awanturowac, że wcale sie nie ma zamiaru zatrzymywac w tym Walimiu tylko jedzie sie do Sokolca lub Glinna...
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez Motulski » piątek, 1 kwi 2011, 21:15

Trasa między punktami 2 i 4 to najciekawsza partia tego odcinka ! Pierw wspinaczka bardzo wąskim, mega dziurawym i wybijającym asfaltem, potem mały nawrocik na górze ( punkt 3 ) i spadanie do Glinna równie wąskim i strasznie nierównym asfaltem ! Polecam ! Bedzie ciekawie ! Akurat na tej parti asfalt ( jak można tak to nazwać ) został stary, niewymieniony i z pewnością pamięta jeszcze Mariana Bublewicza i jego rajdówki :wink:
http://oesrecords.pl/rajdy/
Motulski
A5

Postprzez h.e » sobota, 2 kwi 2011, 00:11

rubens napisał(a):dobra już nic nie mówię/piszę
poczekamy zobaczymy ile w tym prawdy

tymczasem wszystkim miłego weekendu i emocji za tydzien

Poczekajmy aż kmederski się wypowie, zawsze miał sporo do powiedzenia na temat SPRT

A z drugiej strony to PR coś słabo działa, bo takie sprawy momentalnie się dementuje
h.e

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP