Wydaje mi się, że jedynymi rajdami w Polsce, w których pobierane są opłaty, to Elmot i Polski (jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić, bo rzadko bywam jako kibic

). Niemniej, sam fakt zapłacenia za oglądanie odcinków specjalnych wcale nie jest złym pomysłem - wykupując karnet, wykupujesz również ubezpieczenie na czas trwania rajdu.
Ponadto, wydatek 20 czy 30 zł w porównaniu do wszystkich kosztów wyjazdu wydaje się tak naprawdę niewielki. Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że można te pieniądze w inny sposób wykorzystać.
Co do tras, to tak naprawdę nie ma złych rajdów. Każdy jest specyficzny, i każdy w sobie coś ma.
Polecam kolego odwiedziny każdej imprezy
pozdrawiam
EDIT:
A czy warszawski leci w tym samym rejonie co rok temu czyli okolice Otwocka?
W okolicach Otwocka leci Rajd Mazowiecki, który w tym roku już się odbył. Wszystko wskazuje na to, że Rajd Warszawski, jak poprzednie edycje (Rajd Orlen) odbędzie się w Płocku
I czy na OS Browar są jakieś interesujące miejscówki z niezbyt trudnym dojazdem?
OS Browar jest raczej próbą bardziej medialną, niż sportową, i jak dla mnie dość nudną. Radził bym lepiej wybrać się w okolicę Komborni lub Godowej