Moderator: SebaSTI
bladybyk napisał(a):Kurcze, już byłem pewny, że karnet to jedyna opcja, a teraz okazuje się, że są bilety jednorazowe...
I już sam nie wiem - czy cały dzień siedzieć na jednym oesie, czy zobaczyć jeden przejazd i później na drugą pętlę wbić się na inny. Nigdy nie planowałem w ten sposób rajdu, tylko zawsze była gonitwa między oesami. Jeden oes - 2 przejazdy zaspokoi głód, czy lepiej się przemieścić gdzieś?
TGR napisał(a):No to w tej wypadku sytuacja wygląda tak:
Kupując rally pass za 149 zł oglądam wszystko co chcę każdego dnia łącznie z testowym, mogę korzystać z parkingów, mam wstęp na strefę, nie mam wstępu na super oesy.
Kupując dzienną kartę kibica za 59 zł mogę obejrzeć wszystkie odcinki danego dnia i być na strefie serwisowej. Nie mam plakietki na parking w cenie 39 zł. Będę walił kilka km z buta, albo skasują mnie na osie jeżeli wjadę wcześniej np. przeddzień. Ile zobaczę oesów : chyba dwa i może strefę serwisową. Na na więcej nie liczę.
Kupując bilet jednorazowy za 30 zł, zobaczę dwa przejazdy tego samego odcinka, dostanie się na oes podobne jak wyżej. Jeżeli chciałbym być na strefie muszę kupić następny bilet za 30 zł.
Ja osobiście planuję w czwartek testowy i strefę serwisową w kolejnych dniach pobyt na dwóch przejazdach tego samego oesu.
W drugim wypadku zapłaciłbym 30 zł/testowy/+30 zł/strefa/+3x59 zł+ 39 zł/plakietka parkingowa/=276 zł
W trzecim wypadku zapłaciłbym 30 zł/testowy/+30 zł/strefa/+3x30 zł + 39 zł/plakietka/=189 zł
kremer napisał(a):tak tv4 - tam nic nie ma
Andrzej napisał(a):seal napisał(a):Dziś mi przyszedł informator rajdowy. Znacznie uboższy ni te co mam z Walii lub Niemiec no ale wiadomo kryzysJest oferta gadżetów rajdu, której nie ma w oficjalnym sklepie ani w gadzetyrajdowe.pl. Być może nie długo się pojawi. Na szczęście ceny na poziomie tych z poprzednich lat a nie światowym. Są zdjęcia z punktów widokowych wraz z współrzędnymi geograficznymi. Ważna uwaga to to, że miejsca do rozstawienia namiotu i zaparkowania campera są z uwagą DZIEŃ przed odcinkiem. Ponadto jak zwykle pełno reklam.
Nie bardzo rozumiem. To będą jakieś specjalne pola namiotowe zaraz przy oesach, czy chodzi o rozwalenie się gdziekolwiek w pobliżu odcinka? Zastanawia mnie też kwestia sprawdzania biletów, jeśli ktoś rozbije się przy trasie np dzień przed rajdem. Wie ktoś jak to będzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość