tu jest jeszcze kilka miejsc na rajd polski

Moderator: SebaSTI
wrc_krakow napisał(a):Kończąc Waszą małą kłótnię, mam pytanie dla ludzi z okolic Mikołajek. Czy nie ma ktoś polecić znajomych/sprawdzonych ludzi, którzy wynajęli by domek/mieszkanie na 7 osób na czas rajdu za przystępną cenę?
Z góry dziękuję!:)
machoony napisał(a):wrc_krakow napisał(a):Kończąc Waszą małą kłótnię, mam pytanie dla ludzi z okolic Mikołajek. Czy nie ma ktoś polecić znajomych/sprawdzonych ludzi, którzy wynajęli by domek/mieszkanie na 7 osób na czas rajdu za przystępną cenę?
google.pl
wrc_krakow napisał(a):jedrek.rbr napisał(a):[...]
W tamtym roku nocowaliśmy w bardzo dobrych warunkach za 30 zł mając widok z jednego okna na park maszyn a z drugiego okna na serwis i to było załatwiane już po OS SS w czwartek.
Szacun![]()
![]()
Kończąc Waszą małą kłótnię, mam pytanie dla ludzi z okolic Mikołajek. Czy nie ma ktoś polecić znajomych/sprawdzonych ludzi, którzy wynajęli by domek/mieszkanie na 7 osób na czas rajdu za przystępną cenę?
wrx napisał(a):kto mi pomoze znalezc ta mojescowke na mapie - moze byc oesu z 2007r albo normalnej mapie- seria kilku hop (chyba 3szt) + droga miedzy polami
http://www.autoklub.pl/fotogalerie/rallyart/polski07/img0005.jpg
corados napisał(a):Chodziło mi o to ,że wg T.Bartosia cykl JWRC który zawita na trasy rajdu Polski to lepsze rozwiązanie niż PCWRC.
gajus napisał(a):ja troszeczke odejde od tematu.
znacie jakies dobre pod wzgledem ogladalnosci, widowiskowosci miejsca na odcinkach? najlepiej z jakas mapka i proponowanym dojazdem, bo to zawsze najwiekszy problem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości