66 Rajd Polski 2009

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez schwepes » wtorek, 3 lut 2009, 00:54

Kontynuując pomysł RajduHa...

Ja płacę 35zł/osobę w Rydzewie. Wynajmujemy ze znajomymi 10 osobowy domek, z kuchnią (prąd, gaz, ciepła woda, TV) i dwoma łazienkami. Oprócz tego mamy grilla z zadaszeniem (+ławki, stoliki), własne molo ;), kajaki, kilkuosobową łódkę - wszystko wliczone w cenę.

Jak widać da się taniej. Kilkakrotnie taniej niż na reklamowanych "tanich" noclegach.
schwepes
A6

Postprzez bzyq » wtorek, 3 lut 2009, 01:18

szczerze mówiąc przeglądnąłem ofertę noclegową w/w i mam pytanie: skąd Wy takie ceny bierzecie? przecież one sa z kosmosu!
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez Gracko » wtorek, 3 lut 2009, 10:12

ja mam zarezerwowane agro dla 12 osób po 25zł od osoby na głowe nad samym jeziorkiem . Szczerze powiem ze nie wiem jak z innymi udogodnieniami o których wyżej piszecie , ale wiem że jest łódeczka dostępna a to plus to że na głowę nie będzie kapało dla kibica wędkarza jadącego na tydzień na mazury jest najważniejsze :) Pomysł na zarobek bardzo dobry , ale ceny zdecydowanie dla bardzo bogatych i raczej leniwych fanów rajdów . Przy tych cenach nie chciał bym być w skórze pośedników jak wiele osób dotrze na miejsce i zobaczy za co płacą 140 zł / osoby . Jestem pewien ze tak jak z konikami pod stadionem to i w tym przypadku im bliżej pierwszego gwizdka tym ceny będą niższe bo duża część się pewnie nie sprzeda.
Gracko
A5

Postprzez TGR » wtorek, 3 lut 2009, 16:48

Jest taka oferta: www.noclegi-rajdpolski.pl . Tu możesz zamówić sobie "apartament" w agroturystyce lub w campingu:)
TGR
A5

Postprzez rallyholic » wtorek, 3 lut 2009, 17:03

Ja mam mieszkanie w Mikołajkach i nic nie płacę...
Za dużo "apartamaentów" z tej stronki do tej pory im nie zeszło i w takiej cenie na pewno nie zejdzie.
BTW Ostatnio płaciłem 300 zł za dwie doby za pokój 2 os w hotelu ***(ze śniadaniem) 5 minut od Starego Miasta.
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez Philippe » środa, 4 lut 2009, 15:55

RajducH napisał(a):ja napisze wprost place 180 zl za domek wraz z dzialka przy samym gizycku, w domku moze spac 5 osob, domek jest schludny i ladny, ma lazienke, wc, wode, prad, kucheke gazowa, do tego dostajemy dwa grille i sprzet wypoczynkowy typu lezaki, wizualnie oceniam na 4+ w skali do szesciu, patrzac na fotki ze stronki podanej wyzej i ceny za te noclegi z czysta reka na sercu smiem stwierdzic ze moj nocleg przy niektorych z tamtych to jak Haineken przy Argusie(nie polecam wstretny browar :wink: ) a wyszukanie mi go zajelo rowniez maks 15 minut, dla chcacego nic trudnego, sfrajerowac sie nikomu nie dam :wink:

Czy obok nie ma drugiego takiego do wynajęcia dla kolejnych 5 osób?? ;-)
pzdr!

A co do kolegi o ksywce Zajcev to proszę mu nic nie zarzucać, jest na forum blisko 5 lat i zawsze można z nim ciekawie podyskutować, czego nie można powiedzieć o innych, którzy są na forum ledwie ponad 5 dni, mają 15 postów na koncie i biją pianę o nic. Chętnie przeglądnę każdy link i sam zdecyduje czy mi on się przyda czy nie, jeśli nie, to może komu innemu... nie spinajcie się tak, bo osiwiejecie jak prawdziwy Delecour ;-)
Philippe
A5

Postprzez delecour » środa, 4 lut 2009, 16:01

prawdziwy delecour zrobiłby z takimi jak ty, to co chciał kiedyś zrobić z panizzim.
Jak nie wiesz o co chodzi to poucz się trochę historii rajdów :)

ale co ja tam będę mówił, mam 15 postów na koncie. A sory - teraz już 16
:D
delecour

Postprzez RajducH » środa, 4 lut 2009, 16:38

tak naprawde to ile kto napisal postow nie ma nic do znaczenia, troszke wiecej moze to ile czasu ktos jest na forum, bo rozne sa osoby, jedni pisza duzo, drudzy malo, ale byli tu tez tacy ktorzy w ciagu miesiaca robili po 300 postow i szybko sie z forum pozegnali
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez tomy halik » środa, 4 lut 2009, 17:42

a ja was prosze o skonczenie tej smetnej dyskusji bo mi sie pokazuje ze sa nowe posty a tu od kilku stron ciagle to samo.
tomy halik
N3

Postprzez Philippe » środa, 4 lut 2009, 23:41

Po prostu nie trawie cwaniactwa - przepraszam za off. Poza tym takim osobom zależy tylko na tym, żeby ich prowokować i bić piane wiec już więcej w tej kwestii się nie odzywam, mam nadzieje, że i ten pan nie zagości tutaj na długo.
Philippe
A5

Postprzez delecour » środa, 4 lut 2009, 23:45

bujaj się gościu, co ty masz jakieś publiczne prawa do decydowania kto ma się tu wypowiadać i w jaki sposób?

właśnie tacy ludzie jak ty tworzą wrogów

dla twojego spokoju zagoszczę tu na dłużej, bo nie lubie buractwa i takiego traktowania
delecour

Postprzez RajducH » czwartek, 5 lut 2009, 00:04

swoim zachowaniem sam prezentujesz buractwo i o dziwo w kazdym temacie tworzysz konflikt, wiec kto tu tworzy wrogow?
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez delecour » czwartek, 5 lut 2009, 00:06

słuchaj możesz mnie nazywać jak chcesz, spłynie jak po kaczce, bo jakie to ma dla mnie znaczenie. Nie lubie tylko gdy zabrania mi się prawa do wypowiedzi.

a konflikt był żaden, goście naparzają o tych noclegach wszedzie gdzie się da, to w końcu ktoś otworzył oczy i co cię tak boli w tym.
nie każdy tu ma statystycznie 14 lat i gada tylko, że fajnie jest ale byłoby jeszcze fajniej gdyby...

Chyba, że jest cenzura? może czegoś nie zauważyłem

Luz, dalej już mi ryba w tej sprawie, powiedziałem swoje, kto mądrzejszy od przeciętnego przeczytal i rozumie.

PIS
delecour

Postprzez jedrek.rbr » czwartek, 5 lut 2009, 00:40

Trudno Delecour. Cóż zrobić.
Mnie też się nie podoba wbijanie wszędzie tych reklam a szczególnie to że nawet założyli sobie konto n N-K i wszystkim wysyłają zaproszenia.
No też nie mieli gdzie :/
Według regulaminu to konto powinno być dawno usunięte i nie wiem czemu jeszcze się tam znajduje.
Ale też nie możesz mówić że stoi za tym Zajcev czy kto inny.
Podoba mu się ta oferta to jego sprawa i tyle.

A co do rajdu to mam nadzieję że będę i to jest najważniejsze a to gdzie będę nocował to już drugorzędna sprawa.
W tamtym roku nocowaliśmy w bardzo dobrych warunkach za 30 zł mając widok z jednego okna na park maszyn a z drugiego okna na serwis i to było załatwiane już po OS SS w czwartek.
jedrek.rbr
N1

Postprzez Anonymous » czwartek, 5 lut 2009, 10:19

jedrek.rbr napisał(a):[...]
W tamtym roku nocowaliśmy w bardzo dobrych warunkach za 30 zł mając widok z jednego okna na park maszyn a z drugiego okna na serwis i to było załatwiane już po OS SS w czwartek.

Szacun :shock: :wink:

Kończąc Waszą małą kłótnię, mam pytanie dla ludzi z okolic Mikołajek. Czy nie ma ktoś polecić znajomych/sprawdzonych ludzi, którzy wynajęli by domek/mieszkanie na 7 osób na czas rajdu za przystępną cenę?

Z góry dziękuję!:)
Anonymous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata