RajducH napisał(a):ja napisze wprost place 180 zl za domek wraz z dzialka przy samym gizycku, w domku moze spac 5 osob, domek jest schludny i ladny, ma lazienke, wc, wode, prad, kucheke gazowa, do tego dostajemy dwa grille i sprzet wypoczynkowy typu lezaki, wizualnie oceniam na 4+ w skali do szesciu, patrzac na fotki ze stronki podanej wyzej i ceny za te noclegi z czysta reka na sercu smiem stwierdzic ze moj nocleg przy niektorych z tamtych to jak Haineken przy Argusie(nie polecam wstretny browar :wink: ) a wyszukanie mi go zajelo rowniez maks 15 minut, dla chcacego nic trudnego, sfrajerowac sie nikomu nie dam :wink:
Czy obok nie ma drugiego takiego do wynajęcia dla kolejnych 5 osób?? ;-)
pzdr!
A co do kolegi o ksywce
Zajcev to proszę mu nic nie zarzucać, jest na forum blisko 5 lat i zawsze można z nim ciekawie podyskutować, czego nie można powiedzieć o innych, którzy są na forum ledwie ponad 5 dni, mają 15 postów na koncie i biją pianę o nic. Chętnie przeglądnę każdy link i sam zdecyduje czy mi on się przyda czy nie, jeśli nie, to może komu innemu... nie spinajcie się tak, bo osiwiejecie jak prawdziwy Delecour ;-)