Pirelli Star Driver

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kubus » piątek, 10 paź 2008, 13:55

Typa albo Chmielewski, myśle że to by miało sens.

Ale znając nasze realia nie ździwie się jak to będzie Chwist :evil:
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez hudyj » niedziela, 12 paź 2008, 08:45

Nie zdziwiłbym się jakby Radek Typa teraz odmówił. W końcu każdy swój honor ma...
hudyj
N3

Postprzez Loeb1987 » niedziela, 12 paź 2008, 12:45

hudyj napisał(a):Nie zdziwiłbym się jakby Radek Typa teraz odmówił. W końcu każdy swój honor ma...

Byłby w takim wypadku idiotą.
Loeb1987
A6

Postprzez ŁukaszŁuniewski » niedziela, 12 paź 2008, 12:51

Bez względu na to jaką decyzję podejmie Radek Typa to kibice będą marudzić. Jak się zgodzi pewnie będą głosy, że daje sobą pomiatać i jest marionetką PZM, jak odmówi to że jest zły bo marnuje taka okazję, więc ciężki orzech do zgryzienia ma teraz.
ŁukaszŁuniewski
A5

Postprzez Hultay WRC » niedziela, 12 paź 2008, 12:56

No bez jaj, ja bym był za tym żeby pojechał na ten konkurs, mało tego w takiej sytuacji na miejscu Typy czułbym nawet satysfakcję! (Coś w rodzaju:" PZM kombinował jak koń pod górę i dostał po uszach. Trzeba było mnie wybrać a nie cwaniaczyć " albo "no i co wróciliście? jenak chcecie mnie?" :) ) Choć i tak najlepiej byłoby gdyby nie doszło do tej dziwnej sytuacji.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez misiek_wrc » niedziela, 12 paź 2008, 23:01

Chciałbym poruszyć pewna kwestie. Uważam że Michał Kościuszko jest jednym z najszybszych kierowców młodego pokolenia w Polsce, ma zaplecze finansowe więc sukces za pewien czas sam przyjdzie, mniejszy większy czas pokażę. Ale nie o tym chciałem napisać. W ostatnim "WRC" możemy przeczytać oświadczenie Prezesa Klubu Sportowego "PROF" który to się odnosi do niekompetencji pana Andrzeja Górskiego który to przedstawił kandydaturę Radosława Typy do programu Pirelli zarzucając przy tym szkodliwe i nieuczciwe działania. Chwaląc się przy tym, że skierowali dodatkowe pisma do Pirelli Star Driver ( tu chyba coś nie zagrało, gdyż wiemy jakie były ostatnie decyzje ) z zapytaniem o kandydaturę Michała. W dalszej części tekstu sa postawione zarzuty dotyczące Pana Andrzeja Górskiego, który jako jedyny odrzucił kandydaturę zawodnika startującego w MŚ, oświadczając że posiadali jednolity tekstu regulaminu wraz z jego przysięgłym tłumaczeniem. Stoję po stronie Pana Andrzeja gdyż jako jedyny chyba doczytał regulamin i z "urzędu" nie przedstawił kandydatury Michała przed GKSS. Tekst jest dla mnie oburzający i odnoszę wrażenie że Team PROF za daleko się posunął w ocenie Pana Górskiego. Chwalenie się że papierami, które mijały się z prawdą dają mało wiarygodny obraz co do profesjonalizmu teamu "PROF". :?
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez kremer » niedziela, 12 paź 2008, 23:12

ale to moglo byc prawda - organizatorzy konkursu moze sami nie wiedza co robia bo przeciez tych kierowcow niezaakceptowala FIA a nie "pirellczycy" :) to tylko swiadczy o organizatorach (to chyba musza byc polonusi jacys :) z przeszloscia w strukturach pzm :D )
kremer
S2000

Postprzez misiek_wrc » niedziela, 12 paź 2008, 23:25

kremer napisał(a):ale to moglo byc prawda - organizatorzy konkursu moze sami nie wiedza co robia bo przeciez tych kierowcow niezaakceptowala FIA a nie "pirellczycy" :) to tylko swiadczy o organizatorach (to chyba musza byc polonusi jacys :) z przeszloscia w strukturach pzm :D )

Nie wydaje mi się żeby organizatorzy Pirelli Star nie posiadali wiedzy kto może startować w programie... :wink:
misiek_wrc
A5

Postprzez Beret » niedziela, 12 paź 2008, 23:35

bardzo cieszy mnie fakt wykluczenia panow jezdzacych w mistrzostwach swiata. kandydatura juniora wydawala mi sie sluszna ze wzgledu na obecnosc prokopa czy sanedella. program taki powinien wspierac zawodnikow jezdzacych nizej-co z reszta sie stalo, bo wszyscy panowie z jwrc i pcwrc zostali wykluczeni. szkoda tylko, ze nie bylo eliminacji na poziomie krajowym. szkoda mi rowniez, ze udzial w konkursie wziac mogli tylko zawodnicy z licencja R, w PPZM sa jednak mlode i obiecujace twarze, zwlaszcza, ze zrobienie dla nich licenji R jest juz tylko formalnoscia. chodzi mi zwlaszcza o Pawla Hankiewicza :)
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez beeper_ » poniedziałek, 13 paź 2008, 00:06

Gdyby Radek Typa odmówił to ja sie chętnie przejadę ;)
beeper_
N4

Postprzez CzarnyWRC » poniedziałek, 13 paź 2008, 01:06

Radek to super wybór i tyle!!! Nie odmówi i nie może odmówić... Tak czy inaczej to jego życiowa szansa i bez gadania!!!!
By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba...
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba...

http://www.youtube.com/user/auxqrwa
CzarnyWRC
N3

Postprzez Tomek K » poniedziałek, 13 paź 2008, 11:45

misiek_wrc napisał(a):Chciałbym poruszyć pewna kwestie. Uważam że Michał Kościuszko jest jednym z najszybszych kierowców młodego pokolenia w Polsce, ma zaplecze finansowe więc sukces za pewien czas sam przyjdzie, mniejszy większy czas pokażę. Ale nie o tym chciałem napisać. W ostatnim "WRC" możemy przeczytać oświadczenie Prezesa Klubu Sportowego "PROF" który to się odnosi do niekompetencji pana Andrzeja Górskiego który to przedstawił kandydaturę Radosława Typy do programu Pirelli zarzucając przy tym szkodliwe i nieuczciwe działania. Chwaląc się przy tym, że skierowali dodatkowe pisma do Pirelli Star Driver ( tu chyba coś nie zagrało, gdyż wiemy jakie były ostatnie decyzje ) z zapytaniem o kandydaturę Michała. W dalszej części tekstu sa postawione zarzuty dotyczące Pana Andrzeja Górskiego, który jako jedyny odrzucił kandydaturę zawodnika startującego w MŚ, oświadczając że posiadali jednolity tekstu regulaminu wraz z jego przysięgłym tłumaczeniem. Stoję po stronie Pana Andrzeja gdyż jako jedyny chyba doczytał regulamin i z "urzędu" nie przedstawił kandydatury Michała przed GKSS. Tekst jest dla mnie oburzający i odnoszę wrażenie że Team PROF za daleko się posunął w ocenie Pana Górskiego. Chwalenie się że papierami, które mijały się z prawdą dają mało wiarygodny obraz co do profesjonalizmu teamu "PROF". :?

Czyli uważasz, że federacje Czech, Austrii i Szwecji i Portugalii też nie czytały dokładnie regulaminu zgłaszając Prokopa,Aignera, Sandella i Souse (ten odpadą wcześniej ze względu na kontuzję)? Myślę, że raczej rację ma PROF, a to, że FIA i Pirelli się w porę zreflektowały o co w tym programie chodzi, to inna sprawa.
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez misiek_wrc » poniedziałek, 13 paź 2008, 15:53

Niestety nie znamy tematu od środka, nie posiadam w przetłumaczeniu przysięgłym regulaminu Pirelli Star, ale moim zdaniem jeżeli ktoś organizuje takie przedsięwzięcie ustala ramy programu. Więc wydaje mi się w błędzie były poszczególne federacje, szczególnie zważając że Pan Górski wcześniej sygnalizował że Michała nie można brać pod uwagę. Ale na 100 % nikt nie jest pewny gdzie leży błąd..
misiek_wrc
A5

Postprzez tomi_kl » wtorek, 14 paź 2008, 22:35

8) stawiam na Radka Type z Jarkiem Baranem na prawym 8)
tomi_kl
A6

Postprzez Ari_Krakow » środa, 15 paź 2008, 21:35

Haha polskie bagienko... Przestałem jeździć na rajdy i zajmować się rajdówkami, Polska obrzydziła mi rajdy na cacy. Rzygać się chce
Ari_Krakow
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP