Moderator: SebaSTI
MaxxxymalnyTEAM napisał(a):Tak, chodzi mi o ten odcinek Rajbrot-Muchówka.
Co do policji, to raczej racji nie masz, bo rajdowcy owszem, mają zezwolenia jak testują, ale my, szare myszki, możemy jexdzić:)
A co do trasy, to pisałem UWAGA! Można koło urwać, ale mimo to jest ciekawie:)
Ohlins napisał(a):MaxxxymalnyTEAM napisał(a):Słynny Rakowiec w rajbrocie (Gmina Lipnica Murowana) koło Żegociny, Bochni. Odcinek bardziej techniczny niż szybki, ale ciekawy, UWAGA !! bardzo łatwo pozbyć się zawiasu, ale mimo to polecam, bo jest fajnie:):)
chodzi ci o odcinek rajbrot - muchówka??
beeper_ napisał(a):Philippe napisał(a):Powiedzcie mi, czy ktoś z Was świrował ostatnio po lotnisku w Czyżynach??
Radze uważać bo często policja tam jeździ na patrole.
D@MI@N17 napisał(a):smigal ktos ostatnio po rajbrocie bo dawno mnie tam nie było?
Philippe napisał(a):beeper_ napisał(a):Philippe napisał(a):Powiedzcie mi, czy ktoś z Was świrował ostatnio po lotnisku w Czyżynach??
Dzięki, bo chcemy gdzieś pojeździć świeżym autkiem, może Eurostar wybierzemy.D@MI@N17 napisał(a):smigal ktos ostatnio po rajbrocie bo dawno mnie tam nie było?
Przed Subaru: Czopik, Kuchar, Kramarczyk i Malm.
Philippe napisał(a):beeper_ napisał(a):Philippe napisał(a):Powiedzcie mi, czy ktoś z Was świrował ostatnio po lotnisku w Czyżynach??
Dzięki, bo chcemy gdzieś pojeździć świeżym autkiem, może Eurostar wybierzemy.
AndreWRC napisał(a):Na Eurostarze ciągle burzą te budynki na około trasy ale jak byłem tam okło godziny 18 i 20 to robotników już nie było tylko ktoś upalał i jedna nauka jazdy się kręciła niestety...
Tak więc dajcie znać jak będziecie upalać to moge wpaść :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości