ADAC Rallye Deutschland

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez czarekusa » czwartek, 31 lip 2003, 13:34

No no, bardzo fajnie Ci to wyszlo. Ja gdybym zaraz po rajdzie byl w Stanacdh i mial swojego kompa a nie musial siedziec po kafejkach to tez bym pewnie taka opowiesc skleil. Gratuluje. Mysle ze nie pominales niczego waznego.
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez kakao » czwartek, 31 lip 2003, 13:42

no rafał mogę powiedzieć tylko jedno zazdroszczę wam , a relacja bardzo fajna, a z moje plany wyjazdu do finlandii już wzięły w łeb, jedyny urlop jaki dostanę to na przyszły piątek, żeby przynajmniej rzszowski zaliczyć :evil:
kakao
N3

Postprzez eSWu » czwartek, 31 lip 2003, 15:08

Rafał: sympatyczna relacja. Jednak jedno mnie zastanawia. Piszesz że w piątek byliście na 3 os a na os 7 był korek i pojechaliście do parc ferme, a mi bezproblemu udało się być na os4 (schodziłem po Jasiu), os 5 do samiutkiego końca potem do Trieru zatankować i jeszcze zdążyłem na os7 od samego początku ??? Może poprostu Wy się tak nie spieszyliście, a ja jako że byłem tylko w piątek to chciałem zobaczyć jak najwięcej.
pzdr
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 31 lip 2003, 15:50

cos okolo 800zl moze troche wiecej na glowe bez wydawania na pierodoly , czyli fuel, kwatera , cos cieplego do zarcia, parkingi itp !! szkoda ze niemialem jakies 500E wiecej napamiatki , zaluje tez ze koszulki i czapeczki które widzialem mimo iz byly w umiarkowanych cenach jak na niemieckie to byly w wiekszosci strasznie lipne i tandetne, (szczegolnie czapeczki), byly tez fajne ale i tez fajnie kosztowaly, bajer mieli miniaturkowe modele autek WRC :) i A grup ale ceny niebyly zaciekawe . za cos okolo 600E byl zdalnie sterowany 4x4 model WRC z silniczkiem spalinowym !!! az mnie wtedy z zazdrosci kiszki wykrecilo!!!
a gdy jechalismy na kolejne oesy i widzielismy ze ruch w ich strone jest zpowolniony bo bylo to czeste to odrazu jechalismy na nastepny oes by udalo sie zobaczyc na 100% ryska i gronholma , bo jednak nigdy niewiedzielismy jak dlugie bedzie dojscie do kolejnego oesu!!!
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez tomi_kl » piątek, 1 sie 2003, 00:46

:D

a tutaj moja i Roxi mała fotorelacja + klip Kulig na mecie by KUZIfan

http://www.zleek.pl/?file=foto&rajd=nie ... ere=gtnets
tomi_kl
A6

Postprzez czarekusa » sobota, 2 sie 2003, 09:21

Nie bylismy na OS7 poniewaz bylismy na OS5 dosc dlugo i Kuliga tez widzielismy a w tym momencie zostawalo nam na dojechanie do Trier 45minut, gdy wyjechalismy z parkingu, ten czas zmniejszyl sie do 30min wiec jednoglosnie zadecydowalisy ze nie jedziemy i sie nam to 100 krotnie oplacilo bo z tego co widzialem w sobote na Super OS to ParcFerme w piatek byl o niebo lepszy bo duuuuuzo lepsze widoki i jeszcze mozna bylo ich prawie ze dotknac ( mowa o kierowcach).
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez Hultay WRC » sobota, 2 sie 2003, 20:27

Rafał, fajnie to opisałeś... Niezła przygoda, pozazdroscić. Życzę Tobie innym (i sobie też :) ) jeszcze wielu takich rajdów i wielu takich wrażeń jakie przeżyłeś. Coś takiego każdy może zapamiętać do końca życia.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez WAPNO » sobota, 2 sie 2003, 22:17

Rafał dopiero teraz przeczytałem ten tekst. Ale zes narobil ochoty ;). Az zaluje ze mnie nie bylo :(. Moze za rok..., a jak nei to za 2 na pewno i to nie tylko Niemcy ;).
WAPNO
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 4 sie 2003, 21:10

Dzięki chłopaki za dobre słowo.

A teraz coś co znalazłem dzięki Psychologowi Rajdowemu.
Obrazek
W centrum tego zdjęcia znajduje się polanka. Stałem tam z Tomim. Samochody jechały od długiej prostej znajdującej sie po prawej stronie zdjęcia a następnie pod górę przez nawroty. :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 5 sie 2003, 00:01

Hehe przy samym tym nawrocie moze mnie z lupą bedzie widac jak trzymam kamere w górze by wyrazinei nagrac przejazd przez ten zakret, gdyz tasmy skutecznie odgraniczaly widok na asfalt ludzią ponizej!!! , jak oglądalem na VHS wyszlo super nawet na slepo trafilem kamera zakazdym razem w auto !!! jest gites!!! ten oes mam bardzo fajnie sfilmowany , z jednego miejsca widze chyba z 5 zakretów
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 5 sie 2003, 00:04

aha ciekawą rzeczą której nikt tu niewspomial bylo to ze organizator tak uzloyl w tym miejscu trase ze jak stalo sie posrodku to widzialo sie auto nadjeżdazjące na samym dole , przez srodek winnic i i u samej góry winnic !! to bylo super , jak dobrze czas sie zszedł to byly 3 wrc w zasiegu wzroku!!! ale minimum 2 byly zawsze !!!!
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez golden » poniedziałek, 18 sie 2003, 11:53

niezła opowiastka Rafał :) fajnie ze byliscie na rajdzie i macie ciekawe wspomnienia - moze sporo wnioskow na przyszlosc zachowac :) pozdro chopaki
golden
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 21 sie 2003, 14:20

W nowym WRC na 25 stronie jest zdjęcia Puga i ja gdzieś tam stałem ale się nie widzę :(
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 28 sie 2003, 12:16

Właśnie przeglądałem sobie zdjęcia z zeszłorocznego Rajdu Niemiec i trafiłem na jedno ciekawe:
Obrazek

Widać, że kibice robią sobie co chcą. FIA postraszyła organizatorów i teraz to staliby baaaaaardzo daleko od tych zakrętów. Szkoda, że u nas w Polsce tak nie ma.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Wilu » czwartek, 28 sie 2003, 15:30

eee no w bezpecznym miejscu na rozpędzaniu. no nie wiem do czego się przyczepili, zobacz gdzie ludzie stoją na monte.
Wilu
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata