ANWA Kraków

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez jazzzy » czwartek, 1 maja 2008, 18:52

wrc_krakow napisał(a):ta trasa byłą tak pokręcona że naprawde trudno było sie pokumać... ja jako kibic widziałem 10 razy auto na tej trasie i tak cięzko było zapamiętać gdzie ma jechać, to tym bardziej kierowca(co widzi 2 razy..) Pozatym to był seryjny silnik ;) nie ma sie co śmiać, jestem ciekaw jak inni by sobie poradzili... :?

ja przekazuje co zaobserwowalem jesli chodzi o tego zawodnika a co do trasy to wcale nie byla taka pokrecona, poza tym startujac jako ostatnia zaloga raczej powinni juz miec prawidlowe notatki
jazzzy
N3

Postprzez Ohlins » piątek, 2 maja 2008, 00:15

wrc_krakow napisał(a):
jazzzy napisał(a):
Ohlins napisał(a):Niestety nie mogłem być na tym KJS'ie i mam prośbę ostatni w stawce to bym zielony maluch mojego "kolegi" którego nie darzę sympatią i tu pytanie jak sobie radził??

byl z niego polew jak pomylil droge i potem pojechal na start zeby przejechac petle jeszcze raz a dokladniej to skrocic trase, nie przejechac przez lotna tylko bezposrednio do 'wyjscia'

To był chyba jego debiut(?) jechał jak jechał.... ta trasa byłą tak pokręcona że naprawde trudno było sie pokumać... ja jako kibic widziałem 10 razy auto na tej trasie i tak cięzko było zapamiętać gdzie ma jechać, to tym bardziej kierowca(co widzi 2 razy..) Pozatym to był seryjny silnik ;) nie ma sie co śmiać, jestem ciekaw jak inni by sobie poradzili... :?

Tak samo było bodajże z Xsarą co kierowca zatrzymał sie i wziął notatki pilota(mapke) i patrzył bo pilot nie mowił dobrze czy coś takiego... :/

to był jego 3 KJS i zarazem 3 anwa
Ohlins
A6

Postprzez Bujaka Jamajka » piątek, 2 maja 2008, 09:11

a tak OT to kolega z Maluszka niezbyt przyjacielski :roll:
"RWD jest jak SEX, po co jeździć na ręcznym skoro można dać w pizdę" ...

Zdobysław Bucki fotografia rajdowa (i nie tylko) :)
Bujaka Jamajka
N3

Postprzez mortonrally » piątek, 2 maja 2008, 15:07

jazzzy napisał(a):ja przekazuje co zaobserwowalem jesli chodzi o tego zawodnika a co do trasy to wcale nie byla taka pokrecona, poza tym startujac jako ostatnia zaloga raczej powinni juz miec prawidlowe notatki

co ty chlopie piszesz?? "jako ostatnia załoga powinni juz miec prawidlowe notatki" a co to PPZM?? i co do notatek ma ostatnia zaloga?? Kazdy robi sobie sam notatki i na nich jedzie. A co do chłopakow jechalem z nimi w klasie i spoko podeszli pogadali wszystko OK. Najlepiej obserwowac i komentowac
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez jazzzy » piątek, 2 maja 2008, 15:17

mortonrally napisał(a):co ty chlopie piszesz??

pisze ci chlopie ze rozumiem jesli jest debiut i nie ktos nie widzial wczesniej ani jednego przejazdu to moze faktycznie sie pomylic ale jak ktos jedzie ostatni i sie naoglada tego jak i ktoredy przejechali poprzednicy to nawet jak mial cos kiepsko opisane to zdazylby naniesc poprawki

mortonrally napisał(a):Najlepiej obserwowac i komentowac

skoro tak radzisz
jazzzy
N3

Postprzez mortonrally » piątek, 2 maja 2008, 15:55

Widzial tyle co inni, nie ma roznicy cy na koncu czy w srodku. A co do pomyłek to pilot gubil sie w notatkach a nie zle opisana trasa
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez jazzzy » piątek, 2 maja 2008, 20:39

mortonrally napisał(a):Widzial tyle co inni, nie ma roznicy cy na koncu czy w srodku. A co do pomyłek to pilot gubil sie w notatkach a nie zle opisana trasa

wlasnie skoro widzial a pomimo wszystko razem z pilotem sie pogubuli to jednak cos nie tak
jazzzy
N3

Postprzez Anonymous » piątek, 2 maja 2008, 22:14

jazzzy napisał(a):
mortonrally napisał(a):Widzial tyle co inni, nie ma roznicy cy na koncu czy w srodku. A co do pomyłek to pilot gubil sie w notatkach a nie zle opisana trasa

wlasnie skoro widzial a pomimo wszystko razem z pilotem sie pogubuli to jednak cos nie tak

Zauważ także że oni mają dojazdówki do innych prób(nie licząć Eurostaru) to w jaki sposób ma oglądać przejazdy innych jak w tym samym czasie jedzie? :roll: dobra, sądze że nie ma co sie ''przekomarzać''
Anonymous

Postprzez jazzzy » piątek, 2 maja 2008, 22:21

[quote="wrc_krakowZauważ także że oni mają dojazdówki do innych prób(nie licząć Eurostaru) to w jaki sposób ma oglądać przejazdy[/quote]

akurat bedac ostatnim to mozna sobie zaparkowac i albo zajac sie swoimi sprawami (jak robili zawodnicy) albo np.: poogladac przejazdy innych a w tamtym przypadku druga petelka na Eurostarze jest taka ze czekajac w kolejce na mozliwosc startu widac dokladnie placyk oraz to miejsce gdzie trzeba wlasnie zawrocic
jazzzy
N3

Postprzez mortonrally » piątek, 2 maja 2008, 23:07

proponuje zapoznac sie ze slownikiem oraz regulaminem KJS
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez jazzzy » sobota, 3 maja 2008, 00:27

mortonrally napisał(a):proponuje zapoznac sie ze slownikiem oraz regulaminem KJS

jesli to bylo do mnie to nietrafne bo ja tylko tak i jak i poprzednio relacjonuje co widzialem na wlasne oczy
jazzzy
N3

Postprzez mortonrally » sobota, 3 maja 2008, 08:51

Relacjonujesz rzecz o ktorej nie masz pojecia. O "taryfe" na KJS-ie nie trudno. Wystarczy popatrzec na wyniki z ANWY gdzie trase pomylilo ok 40% startujacych.
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez jazzzy » sobota, 3 maja 2008, 10:17

mortonrally napisał(a):Relacjonujesz rzecz o ktorej nie masz pojecia.

nie musze miec pojecia bo nie komentuje na podstawie wlasnej wiedzy o KJS a jedynie przekazuje rzeczy ktore widzialem osobiscie
jazzzy
N3

Postprzez mortonrally » poniedziałek, 5 maja 2008, 16:30

aaa no to jest co kometowac jak by "taryfa" była jakas nowoscia na KJS-ach
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez Anonymous » środa, 28 maja 2008, 15:07

Automobilklub Krakowski zaprasza w dniu 1 czerwca (niedziela) na KJS który jest
II Eliminacją Pucharu TOYOTY-ANWA
Trasa składać się będzie z 8 prób sportowych zlokalizowanych na 2 pętlach.
Próby przeprowadzone zostaną na zasadzie mini OS-ów o łącznej długości ok.8,00 km
Przyjmowanie zgłoszeń od dnia 15 maja br. drogą elektroniczną ze strony: www.rajdy.krakow.pl
Wpisowe na KJS:
-100,00 zł w terminie I do dnia 26.05.2008
-150,00 zł w terminie II tj. od dnia 27.05.2008
Tylko zgłoszenia z opłaconym wpisowym będą przyjmowane i publikowane na stronie KJS-u
Więcej szczegółów będzie się ukazywać sukcesywnie.
Zgłoszenia należy przesyłać na adres: a.borowiczka(at)wp.pl
Wszystkich zawodników oraz kibiców serdecznie zapraszamy.

Jest już lista zgłoszeń na rajdy.krakow.pl :D ktoś sie wybiera z forum?
Anonymous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KJS