KJS Bystrzycka Wiosna 2008

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

KJS Bystrzycka Wiosna 2008

Postprzez SZUMI » poniedziałek, 21 kwi 2008, 17:17

FOTOGRAFIA Z RAJDÓW ITP.

r.szumny@wp.pl

http://motorecords.pl/galerie_autor,111,0,Ryszard_Szumny.html
SZUMI
A5

Postprzez M.Stoklosa » niedziela, 27 kwi 2008, 21:15

No i oczywiście zrobiłem jakieś foteczki na tym KJSie :lol:
http://www.rallycup.pl/photogallery.php?album_id=55
Jakby ktoś chciał jakieś zdjęcia umieścić na swoim portalu to zapraszam do napisania e-maila na adres: stofoto@o2.pl.
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
"Ryzyko istnieje dopóki istnieje ten sport"
M.Stoklosa
N2

Postprzez barylax » niedziela, 27 kwi 2008, 21:54

widze praktycznie wszyscy ci sami co w tamtym roku i do tego te same próby z kretyńska pacholkolandią na placu
barylax
N2

Postprzez M.Stoklosa » niedziela, 27 kwi 2008, 22:01

barylax napisał(a):widze praktycznie wszyscy ci sami co w tamtym roku i do tego te same próby z kretyńska pacholkolandią na placu

No to fakt pachołki to pomyłka. Za mało miejsca tam było. Ale wiadomo różnie bywa z placami. Dlatego trzeba wszystko zrozumieć.
Ostatnio edytowano piątek, 2 maja 2008, 13:53 przez M.Stoklosa, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Postprzez wołk » poniedziałek, 28 kwi 2008, 22:56

Gdzie wy tam pachołki widzicie?były zaledwie 4 słupki z opon.
wołk

Postprzez barylax » wtorek, 29 kwi 2008, 11:37

wołk napisał(a):Gdzie wy tam pachołki widzicie?były zaledwie 4 słupki z opon.
no to mega postęp w porównaniu do tamtego roku ja w tamtym roku zmienilem pilota i to byl nasz wsplny kjs i za cholere sie połapac nei mugl ale w tedy to ze 20 tych słupków chyba bylo
barylax
N2

Postprzez wołk » wtorek, 29 kwi 2008, 16:46

barylax napisał(a):
no to mega postęp w porównaniu do tamtego roku ja w tamtym roku zmienilem pilota i to byl nasz wsplny kjs i za cholere sie połapac nei mugl ale w tedy to ze 20 tych słupków chyba bylo
zgadza się chłopaki robią postęp.Pamiętam twoje clio,mam nadzieję ,że zobaczymy was w akcji w Lipcu na Iglicznej.Na pewno bedzie Plac wokół Artmarku jakas próba w Wilkanowie ,bo chłopaki którzy organizują są z Wilkanowa,no i ''była'' pachołkolandia.Pozdrawiam
wołk

Postprzez M.Stoklosa » wtorek, 29 kwi 2008, 16:55

Wszyscy uczą sie na błędach. Myślę, że teraz każa impreza będzie coraz lepsza.
Ostatnio edytowano piątek, 2 maja 2008, 13:55 przez M.Stoklosa, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Postprzez barylax » wtorek, 29 kwi 2008, 17:11

wołk napisał(a):
barylax napisał(a):
zgadza się chłopaki robią postęp.Pamiętam twoje clio,mam nadzieję ,że zobaczymy was w akcji w Lipcu na Iglicznej.Na pewno bedzie Plac wokół Artmarku jakas próba w Wilkanowie ,bo chłopaki którzy organizują są z Wilkanowa,no i ''była'' pachołkolandia.Pozdrawiam
jak tylko skoncze nowy silnik i zdaze go dotrzeć oraz jakaś wolna kasa bedzi e to tym razem wpadniemy tam juz powalczyć bo osttanio jak tam byliśmy to bylo wolno na dotarcie co by mi pilot zalapal o co biega a że zalapal to tym razme bede mugl jechac tak jak lubie szybko i pod publikę :D
barylax
N2

Postprzez M.Stoklosa » wtorek, 29 kwi 2008, 21:37

Dla Iglicznej zrobiłem osobny temacik http://www.autoklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4032 wiec zapraszam do pisania opini z imprezy w tymatym roku i nie tylko 8)
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Bystrzycka Wiosna 2008

Postprzez turbinka » środa, 30 kwi 2008, 22:56

Naprawde to co nietórzy piszą jest śmieszne i aż się czytać tego nie chce co fotograf może wiedzieć i o rallycup i o kole Wiraż może proponuję zasięgnąć bliższych informacji. Byłam na tej imprezie i jedynego poważnego "BABOLA" strzelili organizatorzy z cuprally i to powinno coniektórym dać wiele do myślenia i jeśli impreza Igliczna ma być taka wyjątkowa i niepowtarzalna to taczej próby na artmarku nie będzie bo była teraz na Bystrzyckiej Wiośnie oraz Młot i placu na "kotłowni" bo to też było w Bystrzycy. Jeśli rallycup to takie koło oryginalne czekamy wszyscy na ich oryiginalne próby. Do zobaczenia na składnicy drewna w Domaszkowie :evil:
turbinka

Postprzez M.Stoklosa » środa, 30 kwi 2008, 23:03

Co do Iglicznej to obecnie nie znam całkowitego Planuj ale jak pisze stworzyłem nowy temat i zapraszam do rozmowy.
Ostatnio edytowano piątek, 2 maja 2008, 13:56 przez M.Stoklosa, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Postprzez turbinka » środa, 30 kwi 2008, 23:17

Dobra, pogadamy po Iglicznej aż się tam przejadę i ocenię ale moim zdaniem takie teksty jak powyższe są nie na miejscu. Całą niedzielę spędziłam na próbach Bystrzyckiej Wiosny i mi się podobało i nie załuje tych stu kilometrów które przejechałam. Dla mnie liczy się sport a nie wyciąganie dziwnych brudów. Tymczasem
turbinka

Postprzez barylax » środa, 30 kwi 2008, 23:30

w tym roku nie bylem ale w tamtym tragedji nie było no poza pojebanym placem na kotłowni jezdzilem an gorszych kjs ale ten w bystrzycy to taki przeciętniak takie moje zdanie :D
barylax
N2

kjs bystrzycka wiosna

Postprzez turbinka » piątek, 2 maja 2008, 14:42

Do pana Fotografa i innych zainteresowanych.
Zadalam sobie trochę trudu i podzwoniłam po "rajdowych" znajomych z Pana okolicy i bardzo wielu ciekawych spraw się dowiedziałam..... oj bardzo..... np tego że zeszłoroczną Igliczną oraz wszystkie bystrzyckie kjs-y organizowało Srodowiskowe kolo "Wiraż" i członkami tego koła prócz osób z Bystrzycy Kłodzkiej byli takze ludzie z Wilkanowa i Międzylesia którzy to niedawno założyli swoje koło rallycup. Więc jeśli szanowny Pan wyśmiewa się z tamtych imprez śmieje się też z siebie. Poza tym ja jako kibic rajdowy od pięciu lat jeżdżę na tego typu imprezy i zawsze się cieszę że ludzie dobrze się bawią w sportowej atmosferze i to się liczy. A teraz wiem że taki miło wyglądający Pan z aparatem nie potrafi tego docenić! A na Igliczną też przyjadę ze swoimi przyjaciółmi bo rajd to rajd! Nawet KJS....;)
turbinka

Następna strona

Powrót do KJS