Moderator: SebaSTI
barylax napisał(a):widze praktycznie wszyscy ci sami co w tamtym roku i do tego te same próby z kretyńska pacholkolandią na placu
no to mega postęp w porównaniu do tamtego roku ja w tamtym roku zmienilem pilota i to byl nasz wsplny kjs i za cholere sie połapac nei mugl ale w tedy to ze 20 tych słupków chyba bylowołk napisał(a):Gdzie wy tam pachołki widzicie?były zaledwie 4 słupki z opon.
zgadza się chłopaki robią postęp.Pamiętam twoje clio,mam nadzieję ,że zobaczymy was w akcji w Lipcu na Iglicznej.Na pewno bedzie Plac wokół Artmarku jakas próba w Wilkanowie ,bo chłopaki którzy organizują są z Wilkanowa,no i ''była'' pachołkolandia.Pozdrawiambarylax napisał(a):no to mega postęp w porównaniu do tamtego roku ja w tamtym roku zmienilem pilota i to byl nasz wsplny kjs i za cholere sie połapac nei mugl ale w tedy to ze 20 tych słupków chyba bylowołk napisał(a):Gdzie wy tam pachołki widzicie?były zaledwie 4 słupki z opon.
jak tylko skoncze nowy silnik i zdaze go dotrzeć oraz jakaś wolna kasa bedzi e to tym razem wpadniemy tam juz powalczyć bo osttanio jak tam byliśmy to bylo wolno na dotarcie co by mi pilot zalapal o co biega a że zalapal to tym razme bede mugl jechac tak jak lubie szybko i pod publikęwołk napisał(a):zgadza się chłopaki robią postęp.Pamiętam twoje clio,mam nadzieję ,że zobaczymy was w akcji w Lipcu na Iglicznej.Na pewno bedzie Plac wokół Artmarku jakas próba w Wilkanowie ,bo chłopaki którzy organizują są z Wilkanowa,no i ''była'' pachołkolandia.Pozdrawiambarylax napisał(a):no to mega postęp w porównaniu do tamtego roku ja w tamtym roku zmienilem pilota i to byl nasz wsplny kjs i za cholere sie połapac nei mugl ale w tedy to ze 20 tych słupków chyba bylowołk napisał(a):Gdzie wy tam pachołki widzicie?były zaledwie 4 słupki z opon.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości