Moderator: SebaSTI
!ADI! napisał(a):LIPciu to powiedz mi, gdzie mieszka Kuzaj?
Czy ty jesteś ślepy, nie wiem. Prawie wszscy mówią jak jeździ Kuzi i mówią co o tym wszystkim sądzą.
Natomiast Ty zarzucasz wszystkim że się nie znają na rajdach i wie widzą jak jeździ Kuzi. Facet popatrz, jesteś tutaj SAM.I kto tu się nie zna? Czy ty tego nie zauważyłeś? Jesteś Kuzim tak zaślepiony, że to aż ludzkie pojęcie przechodzi. I w innych topicach też sam zostajesz i zarzucasz innym że nie mają racji.
I to tyle.
i nie mówię, że się znam ale skoro większość uważa tak jak ja, to smiem sądzić, że trochę racji mam.
LIPciu napisał(a):żółtodziób: cały czas piszesz że mieszkamy w polsce itp. popatrz na Kubice jest polakiem??? jest startuje i wygrywa za granicą??? ma na to pieniądze??? wiesz dlaczego??? bo ma ogromny talent!!! tego napewno nie ma frycz!!!
LIPciu napisał(a): nie jestem ślepo zapatrzonym w kuzaja tylko potrafie obiektywie stwierdzić fatk żę wygrał z hołkem kormorana.
kuchar też z nim przegrał a przecież wszyscy wiemy kim oni są!!!!!!! to są moje racje (jednocześnie są faktami) i nikt tego nie zmieni.
ja też nie potrafie zrozumieć dlaczego rozbił się na 2 oesie ale nie mówie o nim że nie umie jeżdzie i że potrafi wygrywać tylko ze słabszymi samochodami!!! tym się różnimy.
LIPciu : adi! nie chce porównwać czopika do kuzaja bo każdy wie który z nich jest lepszy!!!!
piszesz że kuzaj sie wkręca jak przegra. każdy tak robi:
-focus był żle przygotowany
-pierwszy start w wrc w tym sezonie
-zupa była za słona
-problemy z samochodem
itp.
pod tym względem kuzaj i tak chowa się przy hołku
żółtodziób: cały czas piszesz że mieszkamy w polsce itp. popatrz na Kubice jest polakiem??? jest startuje i wygrywa za granicą??? ma na to pieniądze??? wiesz dlaczego??? bo ma ogromny talent!!! tego napewno nie ma frycz!!!
sumo napisał(a):LIPciu : adi! nie chce porównwać czopika do kuzaja bo każdy wie który z nich jest lepszy!!!!
piszesz że kuzaj sie wkręca jak przegra. każdy tak robi:
-focus był żle przygotowany
-pierwszy start w wrc w tym sezonie
-zupa była za słona
-problemy z samochodem
itp.
pod tym względem kuzaj i tak chowa się przy hołku
Buhahahah ile Ty masz lat ? Tak jasne ze sie chowa , Kuzaj ma bardziej zmyslne historie. Frycz jak przegrywa nie klamie i mowi ze nie poszlo mu za dobrze, nie zmysla ze ma problemy z samochodem ... Seba to nie Kuzaj i w przeciwienstwie do niego ma OGROMNY podkreslam OGROMNY TALENT.
Wierz mi nie znam osoby która by zle mówila o Fryczu (moze i takie sa ale ja nie znam), a osob ktore mowia o Kuzaju jest wiele....
Jestes jego fanem ? A moze z rodziny ? No ok! Bądź ! Kibicuj mu ! Ale nie okłamuj samego siebie
żółtodziób napisał(a):żółtodziób: cały czas piszesz że mieszkamy w polsce itp. popatrz na Kubice jest polakiem??? jest startuje i wygrywa za granicą??? ma na to pieniądze??? wiesz dlaczego??? bo ma ogromny talent!!! tego napewno nie ma frycz!!!
Kubica, Kubica... on jest tylko jeden, to raczej wyjątek niż reguła. Zresztą jak sam zauważyłeś ma on OGROMNY talent, tak się składa że w każdym normalnym kraju pieniądze są nie tylko dla tych co mają ogromny talent, ale nawet dla tych co maja sredni, albo nawet mały talent... Poza tym teoria o tym że ten kto ma talent ma sponsorów jest obosieczna, wytłumacz mi dlaczego Kuzaj nie ma kasy na starty za granicą i dlaaczego ma takich śmiesznych sponsorów jakich ma... Czyżby nie miał talentu? Dlaczego Naczelnik Juniorowi dopłaca do samochodu? czyżby nie miał talentu? Sam widzisz że Twoje wywody jako żywo przypominające gadkę pana Korwin-Mikke (że rzekomo każdy jest panem swojego losu) to niedorzeczność...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości