Czopik mistrzem Polski 2003? Sensacja?

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 10 sie 2003, 14:09

LIPciu, ty twierdzisz ze Frycz nie ma talentu???? Czy ty jestes slepy? Nie widzisz ile osiagnal w tak mlodym wieku i nie najlepszym sprzętem?

Jak ktos się jeszcze znajdzie kto twierdzi ze Fryczowi brak talentu to niech to napisze.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez LIPciu » niedziela, 10 sie 2003, 14:30

pokaż mi fragment w którym napisałem że frycz nie ma talentu!!!
jeśli nie umiesz jeszcze prawidłowo składać literek musisz z większą uwagą czytać moje posty wtedy bedziesz mnie rozumiał!!!

pisałem że jest dobry ale to nie znaczy że jest moim idolem i nie wiadomo kim. wyróżnia sie na polskiej scenie i to wszystko. bęben ściga sie z nim jak równy ale nikt się nim tak nie zachwyca jak fryczem. byli lepsi od frycza i nic niesamowitego nie osiągneli.
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » niedziela, 10 sie 2003, 14:46

LIPciu to powiedz mi, gdzie mieszka Kuzaj?

Czy ty jesteś ślepy, nie wiem. Prawie wszscy mówią jak jeździ Kuzi i mówią co o tym wszystkim sądzą.
Natomiast Ty zarzucasz wszystkim że się nie znają na rajdach i wie widzą jak jeździ Kuzi. Facet popatrz, jesteś tutaj SAM.I kto tu się nie zna? Czy ty tego nie zauważyłeś? Jesteś Kuzim tak zaślepiony, że to aż ludzkie pojęcie przechodzi. I w innych topicach też sam zostajesz i zarzucasz innym że nie mają racji.

I to tyle.

i nie mówię, że się znam ale skoro większość uważa tak jak ja, to smiem sądzić, że trochę racji mam.
!ADI!
S1600

Postprzez LIPciu » niedziela, 10 sie 2003, 15:28

!ADI! napisał(a):LIPciu to powiedz mi, gdzie mieszka Kuzaj?

Czy ty jesteś ślepy, nie wiem. Prawie wszscy mówią jak jeździ Kuzi i mówią co o tym wszystkim sądzą.
Natomiast Ty zarzucasz wszystkim że się nie znają na rajdach i wie widzą jak jeździ Kuzi. Facet popatrz, jesteś tutaj SAM.I kto tu się nie zna? Czy ty tego nie zauważyłeś? Jesteś Kuzim tak zaślepiony, że to aż ludzkie pojęcie przechodzi. I w innych topicach też sam zostajesz i zarzucasz innym że nie mają racji.

I to tyle.

i nie mówię, że się znam ale skoro większość uważa tak jak ja, to smiem sądzić, że trochę racji mam.

kuzaj mieszka w centrum krakowa dokładnie na prądniku białym (chcesz dokładny adres?)
nie jestem ślepo zapatrzonym w kuzaja tylko potrafie obiektywie stwierdzić fatk żę wygrał z hołkem kormorana. kuchar też z nim przegrał a przecież wszyscy wiemy kim oni są!!!!!!! to są moje racje (jednocześnie są faktami) i nikt tego nie zmieni.
ja też nie potrafie zrozumieć dlaczego rozbił się na 2 oesie ale nie mówie o nim że nie umie jeżdzie i że potrafi wygrywać tylko ze słabszymi samochodami!!! tym się różnimy.
nie twierdze żę znam sie tylko ja a inni nic nie wiedzą. poprostu stwierdzam że kuzaj osiągągnął coś w tym sporcie. czopik albo frycz nie dokonali jeszcze takich rzeczy. czopik pewnie już tego nie zrobi. co do frycza to poczekamy zobaczymy i wtedy będziemy go oceniać.
LIPciu
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 10 sie 2003, 15:39

LIPciu napisał(a):żółtodziób: cały czas piszesz że mieszkamy w polsce itp. popatrz na Kubice jest polakiem??? jest startuje i wygrywa za granicą??? ma na to pieniądze??? wiesz dlaczego??? bo ma ogromny talent!!! tego napewno nie ma frycz!!!

Tu jest fragment twojego postu LIPciu. Pamiętaj co piszesz a pozniej nie wykrecaj sie od tego.

P.S. Twoje głópie komentarze odnośnie mojej osoby możesz sobie pisać dalej. Mnie takie coś nie rusza. Zwłaszcza od ciebie.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez schwepes » niedziela, 10 sie 2003, 15:48

LIPciu napisał(a): nie jestem ślepo zapatrzonym w kuzaja tylko potrafie obiektywie stwierdzić fatk żę wygrał z hołkem kormorana.
kuchar też z nim przegrał a przecież wszyscy wiemy kim oni są!!!!!!! to są moje racje (jednocześnie są faktami) i nikt tego nie zmieni.

miał co prawda za przeciwnika Hołka który pierwszy raz w tym roku siedział w WRCu i Kuchara, który miał awarię w Focusie... co nie zmienia faktu że wygrał to pewnie, i pokazał że czasem potrafi dowieźć zwycięstwo

chociaż najbardziej rozbroił mnie, jak w wywiadzie chwalił się, że drugiego dnia wykorzystał swój największy atut - jazdę taktyczną i utrzymywanie rywala na dystans :lol: :lol: :lol:

ja też nie potrafie zrozumieć dlaczego rozbił się na 2 oesie ale nie mówie o nim że nie umie jeżdzie i że potrafi wygrywać tylko ze słabszymi samochodami!!! tym się różnimy.

potrafi wygrywać tylko pojedyńcze rajdy.. przy wyrównanej stawce nie potrafi wywalczyć tytułu w jakimkolwiek cyklu (MP czy ME)
schwepes
A6

Postprzez LIPciu » niedziela, 10 sie 2003, 15:56

rafał:
chłopcze czy ty naprawde masz problem z czytaniem i rozumieniem tekstu??
jest dla ciebie jakaś drobna różnica między "talentem" a "ogromnym talentem"?
teraz mnie rozumiesz???
jeśli nie to wjaśnie ci jak ja to widze:
żeby osiągnąć coś w tym sporcie nie wystarczy mieć talętu. to za mało.
frycz jest zdolnym młodym zawodnikiem.
ale do fabryki sie nie ostanie bo jest na nią za słaby!! w polsce będzie wygrywał ale tu tak naprawde za rok nie będzie sie z kim ścigać. każdy z najlepszych kierowców nie startuje w polsce (wyjątkiem jest kuzaj) wszyscy próbują sił za granicą.

podsumuwując: nie twierdze (i nigdy nie pisałem!!!) że frycz nie ma talętu!
ale według mnie (dużo ludzi sie ze mną zgodzi) mieliśmy albo mamy o wiele lepszych kierowców niż frycz! dlatego nie zachwycam się nim tak bardzo jak ty!
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » niedziela, 10 sie 2003, 16:01

A w ogóle LIPciu to tak jak zauważył Rafał plątasz się w tym co piszesz.

Jeśli chcesz porównywać Czopika z Kuzim. To OK równie dobrze możemy porównywać Kuziego z Loebem. I niech jeżdżą autami którymi jeżdżą.

I to będzie tak:

-
Kuzi w Imprezie 01 vs Czopik Impreza 99 / Lancer A8

I wygrywa Kuzi:

Brava dla Kuzaja bo wygrał z Czopikiem. Bo Leszek jest najlepszy i temu wygrywa!!! BRAWO

-
Kuzi w Imprezie 01 vs Loeb w Xsarze 03 [fabryczna]

Wygrywa Loeb:
A Kuzi przegrał bo miał słabsze auto. A w ogóle to Loeb jest kierowcą fabrycznym. Brawo KUZI bo jesteś drugi.

I Ty właśnie tak piszesz. I tak wg Ciebie jest dobrze.

PS A czemu Kuzi nie startuje za granicą. Ponoć miał mieć OBSZERNY program startów?
!ADI!
S1600

Postprzez !ADI! » niedziela, 10 sie 2003, 16:04

Ah tak zapomniałem - NIE MIAŁ OPON !!!!

I miał kontuzję nadgarstka!!!

Ale chciałbym przypomnieć, że startował kiedyś z poobijanymi czy złamanymi żebrami, a to jest chyba groźniejsza kontuzja. No tak, ale takie rany na polskiej ziemi mniej bolą.
!ADI!
S1600

Postprzez LIPciu » niedziela, 10 sie 2003, 16:25

plątam się??
już wyjaśniłem rafałowi że nie miał racji.

adi! nie chce porównwać czopika do kuzaja bo każdy wie który z nich jest lepszy!!!!
piszesz że kuzaj sie wkręca jak przegra. każdy tak robi:
-focus był żle przygotowany
-pierwszy start w wrc w tym sezonie
-zupa była za słona
-problemy z samochodem
itp.
pod tym względem kuzaj i tak chowa się przy hołku.

po co porównanie z loebem?? bezsensu
dlaczego cały czas chesz się kłócić??
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » niedziela, 10 sie 2003, 16:35

Ja tylko daję przykład, jak reagują kibice Kuziego. Na jego wygrane i przegrane.
!ADI!
S1600

Postprzez sumo » niedziela, 10 sie 2003, 19:22

LIPciu : adi! nie chce porównwać czopika do kuzaja bo każdy wie który z nich jest lepszy!!!!
-zupa była za słona
-problemy z samochodem
itp.
pod tym względem kuzaj i tak chowa się przy hołku

Buhahahah ile Ty masz lat ? Tak jasne ze sie chowa , Kuzaj ma bardziej zmyslne historie. Frycz jak przegrywa nie klamie i mowi ze nie poszlo mu za dobrze, nie zmysla ze ma problemy z samochodem ... Seba to nie Kuzaj i w przeciwienstwie do niego ma OGROMNY podkreslam OGROMNY TALENT.
Wierz mi nie znam osoby która by zle mówila o Fryczu (moze i takie sa ale ja nie znam), a osob ktore mowia o Kuzaju jest wiele....
Jestes jego fanem ? A moze z rodziny ? No ok! Bądź ! Kibicuj mu ! Ale nie okłamuj samego siebie
sumo
N4

Postprzez żółtodziób » niedziela, 10 sie 2003, 19:51

żółtodziób: cały czas piszesz że mieszkamy w polsce itp. popatrz na Kubice jest polakiem??? jest startuje i wygrywa za granicą??? ma na to pieniądze??? wiesz dlaczego??? bo ma ogromny talent!!! tego napewno nie ma frycz!!!

Kubica, Kubica... on jest tylko jeden, to raczej wyjątek niż reguła. Zresztą jak sam zauważyłeś ma on OGROMNY talent, tak się składa że w każdym normalnym kraju pieniądze są nie tylko dla tych co mają ogromny talent, ale nawet dla tych co maja sredni, albo nawet mały talent... Poza tym teoria o tym że ten kto ma talent ma sponsorów jest obosieczna, wytłumacz mi dlaczego Kuzaj nie ma kasy na starty za granicą i dlaaczego ma takich śmiesznych sponsorów jakich ma... Czyżby nie miał talentu? Dlaczego Naczelnik Juniorowi dopłaca do samochodu? czyżby nie miał talentu? Sam widzisz że Twoje wywody jako żywo przypominające gadkę pana Korwin-Mikke (że rzekomo każdy jest panem swojego losu) to niedorzeczność...
żółtodziób
A8

Postprzez LIPciu » niedziela, 10 sie 2003, 19:53

sumo napisał(a):
LIPciu : adi! nie chce porównwać czopika do kuzaja bo każdy wie który z nich jest lepszy!!!!
-zupa była za słona
-problemy z samochodem
itp.
pod tym względem kuzaj i tak chowa się przy hołku

Buhahahah ile Ty masz lat ? Tak jasne ze sie chowa , Kuzaj ma bardziej zmyslne historie. Frycz jak przegrywa nie klamie i mowi ze nie poszlo mu za dobrze, nie zmysla ze ma problemy z samochodem ... Seba to nie Kuzaj i w przeciwienstwie do niego ma OGROMNY podkreslam OGROMNY TALENT.
Wierz mi nie znam osoby która by zle mówila o Fryczu (moze i takie sa ale ja nie znam), a osob ktore mowia o Kuzaju jest wiele....
Jestes jego fanem ? A moze z rodziny ? No ok! Bądź ! Kibicuj mu ! Ale nie okłamuj samego siebie

mam 20 lat.
chyba się nie rozumiemy. nie jestem jakimś przeciwnikiem frycza. lubie go bo uważam że ten chłopak ma talent. ale jak dla mnie to "ogromnego talętu" to on nie ma!!! będzie gwiazdą ale tylko w polsce chociaż życze mu jak najlepiej na arenie międzynarodowej. musisz wiedzieć że "ogromny talent" to ma kubica a nie frycz.

ps.
dla mnie ktoś z ogromnym talentem to ktoś kto zdecydowanie odstaje umiejętnościami od innych. dlatego uważam frycza za chłopaka z talentem!!! (a nie z ogromnym talentem!!!!)
LIPciu
A5

Postprzez LIPciu » niedziela, 10 sie 2003, 20:07

żółtodziób napisał(a):
żółtodziób: cały czas piszesz że mieszkamy w polsce itp. popatrz na Kubice jest polakiem??? jest startuje i wygrywa za granicą??? ma na to pieniądze??? wiesz dlaczego??? bo ma ogromny talent!!! tego napewno nie ma frycz!!!

Kubica, Kubica... on jest tylko jeden, to raczej wyjątek niż reguła. Zresztą jak sam zauważyłeś ma on OGROMNY talent, tak się składa że w każdym normalnym kraju pieniądze są nie tylko dla tych co mają ogromny talent, ale nawet dla tych co maja sredni, albo nawet mały talent... Poza tym teoria o tym że ten kto ma talent ma sponsorów jest obosieczna, wytłumacz mi dlaczego Kuzaj nie ma kasy na starty za granicą i dlaaczego ma takich śmiesznych sponsorów jakich ma... Czyżby nie miał talentu? Dlaczego Naczelnik Juniorowi dopłaca do samochodu? czyżby nie miał talentu? Sam widzisz że Twoje wywody jako żywo przypominające gadkę pana Korwin-Mikke (że rzekomo każdy jest panem swojego losu) to niedorzeczność...

kuzaj startuje najlepszym samochodem w każdym rajdzie a ty mowisz że ma śmiesznych sponsorów??? każdy by takich chciał mieć!!!
dlaczego naczelnik dopłaca do juniora?? bo w tym kraju nie opłaca się (albo nie mogą) sponsorom pakować kase w rsmp. tu nie chodzi o jakieś 20tys na rajd tylko o znacznie więcej. takie są polskie realnia. a poza tym nigdy nie twierdziłem że michał ma ogromny talent. ale napewno jest w wąskim gronie najbardziej utalentowaych zawodników w polsce.
jednego jestem pewien że jeżeli ktoś jest w czymś baaaaardzo dobry to nawet w takim skrzywionym kraju jak ten może odnieść sukces, zarobić przy tym naprawde grube pieniądze i być najlepszym (albo w ścisłej czołówce) na świecie. najlepszym przykladem jest adaś :)
ja tylko po cichu licze że pelikan jest właśnie kimś takim naszym rajdowym adasiem...
LIPciu
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP