Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez KaRally Chicago » sobota, 8 gru 2007, 19:59

Niestety ja tez nie daje rady :evil:
szlak by to............
KaRally Chicago

Postprzez rak818 » sobota, 8 gru 2007, 20:07

8) U mnie ok. Mariusz Małyszczycki palenie gumy wszędzie gdzie się da. Ptaszek zaliczył barierki i już 10 min blokuje przejazd. W studiu Sebastian Sawicki, ale komentarz zgodnie z tradycją ....dno.
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez domel321 » sobota, 8 gru 2007, 20:27

Oj, Kuzi się wkurzuł że przegrał z Hołkiem Karową :lol:
domel321

Postprzez lp-640 » sobota, 8 gru 2007, 20:35

Ja ogladam w austrii i wszystko ok ale mam zmienne ip i moze dlatego dziala:) Malyszczyski i Kajto super!!!!Lesiu baaaardzo zly na mecie...
lp-640

Postprzez bociek » sobota, 8 gru 2007, 20:49

oj nie wiem dlaczego komentatorzy podniecali sie tak nad przejazdem Pana Hołowczyca zaiste nie pokazal nic specjalnego a za beczke to bym mu dolozyl z 5s:) dobrze posdsumowal go Tomek Kuchar:)
bociek
N2

Postprzez Ziggy » sobota, 8 gru 2007, 20:52

Największy show to zrobił Mały i Kajto. Holo nawet bączka nie potrafił zrobić tym wrc.
Respect dla Tomka i Seby!!! :shock:
Lesiowi szczena opadła troche :)
Fajnie, że Janek Chmielewski dostał się na Karową, może pomoże mu to w znalezieniu sponsorów. Nalezy sie
a co do komentatatorów z TVP3 to no comment!!! :!: porażka :x
Ostatnio edytowano sobota, 8 gru 2007, 20:55 przez Ziggy, łącznie edytowano 2 razy
Ziggy
A5

Postprzez Stig » sobota, 8 gru 2007, 20:54

Wielki szacunek dla Kuchara i Frycza! Hołek faktycznie słabo na beczce, ale widać nie mógł stracić przyczepności (bączki też mu nie wychodziły).

BTW, takie relacje w TVP na żywo mogłyby być częściej ;)
"Bo po to jest warto na polu tym stać | I moknąć w deszczu, i w słońcu się grzać, | Włazić w pokrzywy i przez błoto brnąć, | By ujrzeć na szutrze bok"
Stig
N2

Postprzez mortonrally » sobota, 8 gru 2007, 21:01

brawo Frycz and Kuchar gora !!! ale Kuzaj wypowiedzia nie zablysnal dla TVP3 Kajtek tez ladnie dla publicznosci
POGANUS ; WALDEK ; ADAŚ -- GOOO !!!!!!!!!!!!
Obrazek
mortonrally
N3

Postprzez padre-mk3 » sobota, 8 gru 2007, 21:06

no wlasnie czemu w tym rajdzie nie ma kar za dotkniecie,lub przesuniecie beczki?
ja wiem ze to jest specyficzna impreza ale ku... bez przesady.

brawa dla frycza,kuchara(zeby tak zawsze bylo na odcinkach),oraz brawa dla malyszczyckiego i kajetanowicza za show.

p.s.
rajd ogladalem przez neta z uk bez zadnych wiekszych problemow.nie liczac zacinania sie.ale takie cos to jeszcze zniose
www.racebook.pl/polishmotorclub
padre-mk3
A5

Postprzez Zajcev » sobota, 8 gru 2007, 21:08

No i po wszystkiemu!:) Koniec spekulacji - pojedynek Hołek VS Kuzi...wynik wiadomy!!:D:D Hołek OGIEŃ! Co do objazdów beczki itd... nie rozumiem krytyki:) Boczki na trasie świetne...ale co tam - najważniejsze że "Gwiazdor" z zasobem słów typowym dla absolwentów szkół zawodowych dostał kolejną nauczkę;) Kuchar i Frycz - chylę czoło... niezły OGIEŃ!! następnym razem obowiązkowo REAL w Warszawie!! Pozdro dla wszystkich kibiców!
Zajcev
N4

Postprzez Marmetal » sobota, 8 gru 2007, 21:10

Na szczęście nie zawiodłem się na TVP i obejrzałem relację z Karowej :D. Świetnie się to oglądało, ciekawe samochody, rywalizacja, widowisko, walka o ułamki sekund... Respect dla Kuchara i Frycza! :shock: Subaru grupy N prawie wygrali Karową, a w całym rajdzie cięli się na setne sekundy. Brawa dla obu panów! Cieszę się, że Hołek wygrał Karową, a jego Subaru wyglądało wręcz cudownie! Kuzaj dość nieładnie się zachował, chyba zbyt poważnie do tego podszedł, ale fajnie, że wystartował Imprezą S12. Super Małyszczycki, Kajetanowicz i Ghizzi! Lancia tego ostatniego przypomniała o najlepszych czasach rajdów. Bouffier także bardzo szybko. Nieźle Sołowow przewracający bramkę :lol:. Ogólnie bardzo fajnie się oglądało, Karowa jest jednak magiczna. Gratulacje dla wszystkich zawodników, a w szczególności dla Tomka Kuchara. To było udane zakończenie sezonu.
Marmetal
S2000

Postprzez bociek » sobota, 8 gru 2007, 21:17

hehe slowa krytyki, przywalil w beczke no i to jest nie fair jak by nie bylo jest to szykana:) a za szykany kara sie nalezy;) a co do zaduzej przyczepnosci przy baczkach to chyba lepiej ze autko lepilo, a w czasie jakos tej przewagi wrc nad n widac nie bylo :) ale to moze przez to ze Holek woli po plazy smigac;) i niestety nie jest z przyczepnoscia za panbrat, z wypowiedzi po przejezdzie wnioskuje ze wrecz przerazila go ta przyczepnosc:) Frycz i Kuchar zato pokazali jak sie jezdzi no i oczywiscie Gabi no i Kajto bardzo ladnie pod publike :)
bociek
N2

Postprzez Ziggy » sobota, 8 gru 2007, 21:19

Realizacja mogła być trochę lepsza
ale ważne, że było
Zeby było jak najwięcej w tv, napewno RMŚ rozkęci zainteresowanie rajdami w Polsce
Ziggy
A5

Postprzez Banan » sobota, 8 gru 2007, 21:27

padre2006 napisał(a):no wlasnie czemu w tym rajdzie nie ma kar za dotkniecie,lub przesuniecie beczki?
ja wiem ze to jest specyficzna impreza ale ku... bez przesady.

Oj jak teraz wszystkim zal dupe sciska, ze Holek po raz kolejny najszybszy na Karowej. A Kuchar to co, wszystko ok jak sobie scial latarnie u gory?

Szkoda przestawionej beczki, bo bylby piekny przejazd! Ale reszta bardzo pieknie, brawo Holo - Tak sie piesci Ciocie Karowa! :D Niestety nawet ja, najwiekszy fan Holka musze przyznac, ze pokazowe przejazdy byly slabe... :( Widac, ze cos w tym roku beczka Holkowi nie szla.

Teraz co do reszty Karowej. Pieknie Malyszczycki i Kajtek, wspaniale przejazdy. Tak powinno wygladac zakonczenie sezonu, chociaz nie powiem, zeby walka o zwyciestwo mi sie nie podobala. Najpierw super czas Frycza, a pozniej Kuchara. Jak pojawilo sie liczenie czasu, a QHR robil ostatnia beczke az mi serce zaczelo mocniej bic... Na szczescie udalo sie i to Holo wygral o zaledwie 0,06s :shock: Ptaszek tez bardzo ladnie jechal do czasu dzwona. No i nie mozna wspomniec o Kuzaju. Jego zdumienie i "fuck" po tym, jak dowiedzial sie, ze przegral z Holkiem mowi samo za siebie. Biedny Lesio.

Zawsze i wszedzie Holek mistrzem bedzie!!!

PS. Dziekuje TVP Sport za przeprowadzenie relacji, bo oczywiscie na TVP Wroclaw nie mozna liczyc. W zeszlym roku mecz koszykowki, w tym roku zapasy... :roll:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Booster_1992 » sobota, 8 gru 2007, 21:35

Coś wspaniałego! Szkoda, że to już koniec - było tak miło, chociaż od tych elektrowni i fleszy bolą troszkę oczy. Co do przejazdów i zawodników. Frycz, Kuchar, Małyszczycki - Respect przez wielkie R! Od dawna wiadomo, że Kuchar na miejskich super OES-ach potrafi nieźle namieszać, ale żeby przegrać o dosłownie ułamek ułamka sekundy z samochodem klasy WRC, trzeba być naprawde kimś lepszym niż tylko dobrym kierowcą rajdowym. Jak widziałem jazdę Kuchara, myślałem, że nie ma szans z Fryczem. Ogólnie przejazd był bardziej pod publikę. Ale jak widać myliłem się. Małyszczycki wie jak rozgrzać zziębniętych kibiców. Dymiło się jak na dyskotece. Ptaszek zabardzo odfrunął na zewnętrzną i pocałował barierkę. Gdyby nie było tam krawężnika zapewne pojechałby dalej. Do Grzyba nie mam żadnych "ale". Widać było, że jedzie bardzo szybko, ale niestety kostka brukowa i samochód z napędem na przód i z dość dużym stadem kucy pod maską to mieszanka wybuchowa na taką nawierzchnię. Ogólnie było bardzo fajnie, ale krótko.
Booster_1992
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP