padre2006 napisał(a):no wlasnie czemu w tym rajdzie nie ma kar za dotkniecie,lub przesuniecie beczki?
ja wiem ze to jest specyficzna impreza ale ku... bez przesady.
Oj jak teraz wszystkim zal dupe sciska, ze Holek po raz kolejny najszybszy na Karowej. A Kuchar to co, wszystko ok jak sobie scial latarnie u gory?
Szkoda przestawionej beczki, bo bylby piekny przejazd! Ale reszta bardzo pieknie, brawo Holo - Tak sie piesci Ciocie Karowa!

Niestety nawet ja, najwiekszy fan Holka musze przyznac, ze pokazowe przejazdy byly slabe...

Widac, ze cos w tym roku beczka Holkowi nie szla.
Teraz co do reszty Karowej. Pieknie Malyszczycki i Kajtek, wspaniale przejazdy. Tak powinno wygladac zakonczenie sezonu, chociaz nie powiem, zeby walka o zwyciestwo mi sie nie podobala. Najpierw super czas Frycza, a pozniej Kuchara. Jak pojawilo sie liczenie czasu, a QHR robil ostatnia beczke az mi serce zaczelo mocniej bic... Na szczescie udalo sie i to Holo wygral o zaledwie 0,06s

Ptaszek tez bardzo ladnie jechal do czasu dzwona. No i nie mozna wspomniec o Kuzaju. Jego zdumienie i "fuck" po tym, jak dowiedzial sie, ze przegral z Holkiem mowi samo za siebie. Biedny Lesio.
Zawsze i wszedzie Holek mistrzem bedzie!!!
PS. Dziekuje TVP Sport za przeprowadzenie relacji, bo oczywiscie na TVP Wroclaw nie mozna liczyc. W zeszlym roku mecz koszykowki, w tym roku zapasy...