Rajd Nikon

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Anonymous » sobota, 8 wrz 2007, 16:45

Tu jestem :lol:
A tak na poważnie to musiało go jakoś oświecić czy coś , nigdy po nim nie jechałem ale uważałem że to nie dla Niego auto :wink:
Anonymous

Postprzez Gracko » sobota, 8 wrz 2007, 16:45

no to Buffi sobie wygrał pierwszy dzień ...

ja jechałem po Lubiaku i dzisiaj mnie zszokował , jeszcze kilka takich rajdów i całkiem zmienie o nim zdanie .

brawo Kuzaj za walke i wynik
Gracko
A5

Postprzez domel321 » sobota, 8 wrz 2007, 16:50

NA oesie 7,8,9 Kajetan wykręcił 3czas i wskoczył na punktowaną pozycję. Skubany jest szybki, szkoda że miał dzisiaj pecha.
Dobrze że Kuzi przerwał zwycięską passę oesową Bouffiera.
domel321

Postprzez Miedziu » sobota, 8 wrz 2007, 17:46

Misiek Wrc byliśmy na tym samym przejeździe w Jodłowniku na mostkach :wink: Równiez nie mam zastrzeżeń do organizacji, wszytsko elegancko o taśmowane . Na Drugi przejazd wybrałem pierwszy mostek w Jodłowniku , efektownie Kuzaj, Bufi, Stec. Czekamy na przejazd Dytki , jedzie aż tu nagle tylna bodajże prawa opona odpada i zmierza w stronę ludzi , dostał nią jeden pan ale nie ucierpiał w tym incydencie. Na ostatnim przejeździe stałem na mecie w Jodłowniku, kapcie tam zmieniali: Dytko, Stec, Dobrowolski i Boruta. Czekam na jutrzejszy dzień , mam nadzieję że bedzie tak emocjonujący jak dzisiejszy :)
Pozdro
Miedziu
A6

Postprzez krystof » sobota, 8 wrz 2007, 18:06

Mroowa napisał(a):Hmmm sprawdzał ktoś rejestracje aura Lubiaka ? bo niewiem... czy wreszcie dali mu dobre auto, czy doinwestowali, a może Maciek zaczął wykorzystywać to auto...

W ciemno stwierdzam, ze Lubiak jedzie tym samym Puntem... Wyjątkowa na tym rajdzie nie przegrzewa sie silnik (chyba po raz pierwszy). Z tego co wiem, prawie wszyskie auta z Procaru miały i mają problemy tego typu. Niestety Abarth nie zezwolił modyfikacji i takie są skutki...
Obrazek
krystof
N2

Postprzez SuN » sobota, 8 wrz 2007, 18:06

i ja rowniez bylem na mostkach w Jodlowniku. Pierwszy przejazd bylem na lewym luku dlugim, bez wiekszych emocji tam :D zeszlismy na drugi przejazd na miejsce opisane przez Miedzia, gdzie Dytki opona poszla w ludzi... pelnym gazem szli Buffi i Kuzaj. brawa dla Pana z Ascony za ladne stawianie bokiem :D
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez gsi » sobota, 8 wrz 2007, 18:30

na pierwszym odcinku trafiłem na piękne skoki zaraz za startem naprawde swietne miejsce a następne 2 odcinki bez emocji wąsko slisko wszyscy uważali jakos nie mogłem dzisiaj trafic miejscówki :(
mam swira na punkcie rajdów
gsi

Postprzez Miedziu » sobota, 8 wrz 2007, 18:47

Obrazek
Ruta

Obrazek
Dytko zmienia koło

Obrazek
Stec zmienia koło
Miedziu
A6

Postprzez speedyzxz » sobota, 8 wrz 2007, 19:17

Kuzaj pewnie z okazji 100 startu tak dobrze się prowadzi.
Jak by nie patrzeć Kuzaj mało tracił na ostatnich oesach i ba jeden wygrał.
S1600

Postprzez Marmetal » sobota, 8 wrz 2007, 19:18

Widzę, że Bouffier nieźle sobie poczyna :). Oby zdobył jutro tytuł MP 8). Nieźle jedzie Kuzaj, najważniejsze że nie wypadł, ba, wygrał nawet oes z Francuzem :wink:. Lubiak jest jednak największym zaskoczeniem! :o To jego najlepszy rajd od długiego czasu, czyżby nagły wzrost formy? Zobaczymy co będzie jutro. Buffi go! :D
Marmetal
S2000

Postprzez Booogi » sobota, 8 wrz 2007, 19:32

Ja mam jeszcze pytanko, jutro jadę na oesy.
Prawdopodobnie będę najpierw na odcinku 11, potem 12. I teraz dwa pytania, czy jadąc na ten pierwszy kierować się na Nową Rudę też (jadąc od strony Kłodzka)? I jak potem przemieścić się na oes Jodłownik-Dzikowiec? No i oczywiście gdzie tam będzie dobry punkt widokowy:) z góry dzięki za pomoc.
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Szczypek_WRC » sobota, 8 wrz 2007, 21:06

albo mi się wydaje albo Stecu znowu zaczyna jeździć bokami (na każdym przejeździe rzucał przy mnie samochodem :) ). mile zaskoczył mnie Lubiak, jakoś dynamicznie dzisiaj jeździł :)

BTW Trzy moje fotki z nikonu, resztę wrzucę w najbliższym czasie ;)
ObrazekObrazekObrazek
Szczypek_WRC
N3

Postprzez Banan » sobota, 8 wrz 2007, 22:11

Ja tak w skrocie, bo spalem dzisiaj 5 godzin no i caly dzien rajdowania w deszczu - Troche jestem zmeczony ;). Najpierw lewy 90 przy kosciele w Dzikowcu. Lekkim bokiem Kuzi, pelnym bokiem Majcher. Pozniej lewy, dosc dlugi zakret na szerokim asfalcie na odcinku Srebrna Gora-Jodlownik. Majcher znowu slajd na calej dlugosci :shock: Nastepnie hopa w Dzikowcu. Najlepiej Lesio, Buffi, Lubiak i Fryta. Kawalek dalej zepsul sie Beltowski. Nastepnie miejscowa pod wiaduktem na spadaniu ze Srebrnej. Nic ciekawego. Pozniej szeroki, lewy 90 w jakiejs wiosce, 5km od Jugowa. Bokiem Grzybek i Streer, reszta a wiekszosci na okraglo. Na koniec dlugi prawy z ogromnym blotem na wyjsciu niedaleko Nowej Wsi (Srebrna Gora-Jodlownik). Dynamiczne Lechu i bodajze Sobczak w Kadecie, ktory przeszedl to miejsce 7x wieksza bomba niz pozostale historyki. No i tyle. Pogoda nie rozpieszczala, ale co zrobic - Rajd to rajd. Jutro jestem w Jodlowniku, ale jeszcze nie wiem gdzie dokladnie ;).

PS. Srebrna Gora-Jodlownik rulez!!! <serce>
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez dziq » sobota, 8 wrz 2007, 22:16

misiek_wrc i miedziu ja tez bylem na mostkach w jodlowniku na 1 przejezdzie. Pozniej zmienilem miescowe. Powiem tylko tyle ze gdyby nie boki steca i przekozacka jazda Kramarczyka to bym byl zly ze pojechalem, ale warto zobaczyc co wyprawia Kramarczyk na oesach. To chyba tyle bo reszta sie nie wyrozniala
dziq
N3

Postprzez KaMiLL WRC » niedziela, 9 wrz 2007, 00:20

Miedziu napisał(a): Czekamy na przejazd Dytki , jedzie aż tu nagle tylna bodajże prawa opona odpada i zmierza w stronę ludzi , dostał nią jeden pan ale nie ucierpiał w tym incydencie.
Pozdro

Mostek wcześniej Paweł zaliczył także pirueta :wink:
KaMiLL WRC
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP