Rally de Portugal

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Marmetal » sobota, 31 mar 2007, 16:31

Rajd w pełni. Po dziesięciu odcinkach Loeb wyprzedza Gronholma o 15 sekund. Jeśli będzie jechał tak jak teraz to myślę, że zdoła obronić się przed Finem. Trzeci jest Hirvonen z przewagą kilkunastu sekund nad Solbergiem. Dalej Sordo, szybko jadący Latvala, Carlsson, Henning Solberg, Galli i Mikkelsen. Stohl dopiero jedenasty, ale miał problemy. Araujo debiutujący w WRC tuż za nim. Atkinson słabiutko. W JRC bezpiecznie wygrywa Aava przed Anderssonem i Beresem. Kościuszko niestety miał pecha, ale myślę, że i tak nie utrzymałby się w trójce. Przed feralnym oesem Beres go wyprzedził. Obecnie Junior jest ósmy. Do zakończenia rajdu zostało osiem oesów. Będzie ciekawie.
Marmetal
S2000

Postprzez Karol » sobota, 31 mar 2007, 17:31

Gościu po kiego wypisujesz uparcie przy każdym rajdzie kto które ma miejsce. Obserwuje to od dawna, wymieniasz po kolei wyniki. My je znamy nie bój się :roll: W swoim poście dorzuciłeś kilka własnych "komentarzy" do wyników i to wszystko...

Sorry ale naprawdę już nie mogłem. :?
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez tomso » sobota, 31 mar 2007, 19:14

Obrazek
tomso
N1

Postprzez Gustaw » sobota, 31 mar 2007, 19:14

od tego jest forum a w tym wypadku topic o rajdzie portugalii , aby skomentować wyniki rajdu lub napisac małe podsumowanie, ma tego do tego pełne prawo
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Anonymous » sobota, 31 mar 2007, 19:27

Mnie juz coraz bardziej szlak trafia tu sie ktos o testy pluje ze ktos mu nie powiedział tu ktos o to ze ktos cos napisał . To jest Forum do wypowiadania sie tu do mowienia swoich opini ... jeśli tak jak Ty myslisz powinno byc to po co jest forum jak wyniki moga byc na stronach www.

Bez odpisu i koniec OT
Anonymous

Postprzez Marmetal » sobota, 31 mar 2007, 19:33

Dzięki Gustaw. Nie wiem co to komu przeszkadza :roll:. Rozumiem, że wolałbyś posta w stylu "fajnie, że Loeb wygrywa"? Lubię pisać takie małe podsumowania i nie zabronisz mi tego.
One day left. Po błędach w doborze opon Gronholm ma już około czterdziestu sekund straty do Loeba. Wyniki wydają się już przesądzone. Między Hirvonenem a Solbergiem jest dość mały odstęp, ale wątpię by Norweg przeszedł Fina. Najważniejsze żeby dojechał. Za nimi są Sordo i Latvala, dość pewni swoich pozycji. Ósemkę zamykają kierowcy Xsar - Daniel Carlsson i Gigi Galli, zaciekle walczący o dwa punkty. W JRC nic się nie zmieniło w czubie. Aava przed Anderssonem i Beresem. Zostało pięć oesów, a więc wszystko może się jeszcze zdarzyć.
Marmetal
S2000

Postprzez MSG Racing » sobota, 31 mar 2007, 19:48

A mam ktoś szersze info na temat: "Jak spisują sie S2000?" :!:
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez krb » sobota, 31 mar 2007, 19:52

2 fotogalerie na Rally-Mania.cz : Photo Miloš Rybář http://www.rally-mania.cz/galerie.php?g=189&au=0
& Photo Honza Froněk http://www.rally-mania.cz/galerie.php?g=190&au=0[/code]
krb
N1

Postprzez Karol » niedziela, 1 kwi 2007, 11:03

Dobra źle sformułowałem swoja wypowiedź, cofam to.

Amen
Karol
A6

Postprzez chodek » niedziela, 1 kwi 2007, 18:23

Marmetal napisał(a):Dzięki Gustaw. Nie wiem co to komu przeszkadza :roll:. Rozumiem, że wolałbyś posta w stylu "fajnie, że Loeb wygrywa"? Lubię pisać takie małe podsumowania i nie zabronisz mi tego.

Nie chcę dolewać oliwy do ognia, bo spięć na tym forum nigdy nie brakuje, ale wiedz, że ja podzielam zdanie Karola i również uważam, że robisz jak to określa mój nauczyciel polonista z gimnazjum "Dobrą, ale nikomu nie potrzebną robotę" Ja na przykład nie czytam po prostu twoich, jak to określasz "mini relacji", ignorując przy okazji resztę twoich postów, bo są to po prostu informacje, które ubrałeś troszkę inaczej w słowa, nie wiem może kręci Cię takie marnotrawienie czasu, ale każdy średnio kumaty na tym forum poradzi sobie, bo przecież dostęp do informacji jest bez problemowy... Zrozum tego posta źle, jak chcesz to pisz sobie dalej, i tak nie będę pewnie tego czytał, ale ucieszył bym się bardzo, jeśli spożytkował byś energię na coś, co bardziej by zaciekawiło resztę forumowiczów...
C20XE
chodek
A6

Postprzez Marmetal » niedziela, 1 kwi 2007, 18:35

Nie chcesz - nie czytaj, proste jak drut ;). Ja i tak napiszę sobie takie małe podsumowanie z portugalskiej eliminacji WRC 8). I to nie na złość :P.
Loeb tak jak się spodziewałem wygrał rajd, przybliżając się do Marcusa na dwa punkty w klasyfikacji. Dzisiejszy dzień niczego nie zmienił w czołówce. Hirvonen bez problemu utrzymał trzecią lokatę, Solberg czwartą, Sordo piątą, Latvala szóstą, a Carlsson siódmą. Na ósme miejsce po problemach starszego Solberga wspiął się Galli. Stohl dopiero dziesiąty, to nie był udany rajd dla niego. Za to w JRC doszło do pasjonującej walki na ostatnich metrach rajdu. Prowadzący przez całą imprezę Aava został wyprzedzony na niecałe 4 sekundy przez zespołowego kolegę Anderssona. Podium uzupełnił Jozef Beres. Kościuszko niestety nie ukończył rajdu. Następna eliminacja w Argentynie, z równie żywiołowymi kibicami jak w Portugalii. Ten południowy temperament...
Marmetal
S2000

Postprzez chodek » niedziela, 1 kwi 2007, 18:37

Nie chcesz - nie czytaj, proste jak drut Wink. Ja i tak napiszę sobie takie małe podsumowanie z portugalskiej eliminacji WRC Cool. I to nie na złość

Fajnie, ale nadal nie wiem po co to robisz...
C20XE
chodek
A6

Postprzez PiotrGT » niedziela, 1 kwi 2007, 19:59

Pewna wygrana Loeba. Gronholm nie miał szans niestety. dwa punkty rezerwy ma Fin juz w generalce. Hirvonen uzupełnił podium po solidnej jeździe. Solberg męczył się z Imprezą. Sordo spokojnie na piątym. Ładnie Latvala i Carlsson. Galli dosyc szczęścliwie 1 punkt.

Szkoda Michała, mogło być tak dobrze... Ale cóż Leszek w PCWRC i Michał w JRC mają po jednej niedojechanej eliminacji. Zły początek polaków w Mistrzostwach Świata :?

Ogólnie rajd mniej ciekawy niz w Meksyku, ale rowniez dostarczył emocji.
www.wrcrally.pl - Rajdowe Mistrzostwa Świata
PiotrGT

Postprzez Karol » niedziela, 1 kwi 2007, 21:48

Dobra chodek ja zacząłem ale źle to sformułowałem i się wycofałem. Peace i amen na ten temat.
Karol
A6

Postprzez Gucio » niedziela, 1 kwi 2007, 22:25

jak narazie to jest pierwszy rajd, którego nie chce mi się oglądac w tv, bo wieje nudą...
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata