Moderator: SebaSTI
Nie ale szlag mnie trafia jak ktoś myśli, że mając auto to może wszytko i nikogo nie zabije i sobie nic nie zrobi.
chodek napisał(a):Nie rozśmieszaj mnie, przecież kierowca to ten pan w pasiastej koszuli- jak trzymający w ręku telefon. Jak widać jest w jednym kawałku O ile mi wiadomo to jechał sam. Wczytuj się dokładnie w posty, Gucio napisał, że na zdjęciu jest kierowca.
lewar napisał(a):Nie ale szlag mnie trafia jak ktoś myśli, że mając auto to może wszytko i nikogo nie zabije i sobie nic nie zrobi.
A ty po tych zdjęciach określiłeś przyczynę wypadku, jego umiejętności, przyczepność, itd ?!
A może mu po prostu oponka strzeliła... Nie wpadło takie coś do główki, co.. ?
"Kiedy auto wypada z drogi to znaczy ze było za szybko" Juha Kankunen
bounder napisał(a):chodek napisał(a):Nie rozśmieszaj mnie, przecież kierowca to ten pan w pasiastej koszuli- jak trzymający w ręku telefon. Jak widać jest w jednym kawałku O ile mi wiadomo to jechał sam. Wczytuj się dokładnie w posty, Gucio napisał, że na zdjęciu jest kierowca.
Ale skąd wy wiecie, że to jest kierowcabo tak ktoś na innym forum napisał
raz w życiu na zywo widziałem złamany samochód i "skutki uboczne" jakie wyrządził, był to fiat croma. drzewo w miejscu uderzenia "schudło" o połowę, a jest to raczej lżejszy samochód niż to Audi. Poza tym po takim wypadku kierowca byłby raczej wzięty od razu na obserwacje, a nie wesoło gawędził z policją.
Może się mylę i jest to nadzwyczajny zbieg okoliczności, karetka jeszcze nie przyjechała, a szok powypadkowy objawia się w taki sposób, że zachowuje się jakby się nic nie stało (medycyna zna takie przypadki). Ale jestem ciekawy więc pytam, a nie jak Ty chodek uważam, że to co jest napisane na forum to świętość
Driver Survives Accident where Car is Cut in Two
A car, an Audi, was cut in two as the result of a horiffic traffic accident on Friday evening.
The accident happened on the road between Goesdorf and Dahl, shortly after 17:00, when its driver lost control and collided with a roadside tree. The impact broke the car in two.
Amazingly, the driver survived the crash and was found in the wreckage when the emergency services arrived on the scene. It is understood that he walked away from the accident with the aid of ambulance staff. He was later brought to hospital in Wiltz.
The police believe that excessive speed was a contributory factor in the accident.
karcin napisał(a):To Audi już podobno jest wystawione na sprzedaż za 4000 Euro
FanGrzyb napisał(a):Już niedługo przestanie istnieć, zobaczcie sami, bardzo fajny klip: http://youtube.com/watch?v=NuCRJF87xE4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości