No dobra. Przyznaje się, iż był to bardzo głupi krok z mojej strony pisząc ten kawał i obrażając użytkowników Ciapulek nie gniewaj się.
Poprostu człowiek "pod wpływem" głupie rzeczy robi...
Przyznaję się, że kawał był naprawde z baaaardzo dolnej półki a moje zachowanie jeszcze bardziej poniżające
Przepraszam wszystkich, którzy zostali narażeni na czytanie moich postów.
I rekompensuję się mniej obleśnym kawałem
Siedzi dwoch kumpli w kinie, a przed nimi taki ... dres, bez karku zupelnie, łysy z wielki lancuchem na szyi ogląda z dziewczyną film. Nagle jeden kumpel do drugiego mowi:
- Daje 50zl ze nie jeb.... łysego w glace.
- No w sumie czemu nie, co mi szkodzi.
I jeb łysego w glace. Łysy się odwraca wk..... a tamten do niego:
- Eeee Krzychu, to Ty?
- Koleś, jeszcze raz mnie dotkniesz to Ci tak naj..., że nie wstaniesz.
Jeden mówi do drugiego:
- No nieźle to wymyśliłeś, ale daje 200 zł, że nie jeb.... łysego w glace drugi raz.
- No w sumie czemu nie, co mi szkodzi.
I jeb łysego w glace drugi raz. Łysy się wk...., odwraca się i mówi:
- No [...], teraz to przesadziłeś, zaraz Cię tak załatwię, że nie wstaniesz już nigdy.
- No co Ty Krzychu, nie poznajesz mnie? To ja, Kazik, razem chodzilismy do podstawówki, siedzieliśmy w jednej ławce 5 lat, później 3 lata w liceum, nie pamiętasz mnie?
- Nie chodziłem [...] do żadnej podstawówki, masz wpier....
Nagle wstaje dziewczyna łysego, łapie go za rękaw i mówi:
- Marian, chodź do pierwszego rzędu, nikt Ci nie będzie przeszkadzał, co się będziesz z jakimiś gówniarzami bił?
No i zabrała łysego do pierwszego rzędu i kolesiowi znowu sie upiekło.
Na to ten pierwszy mówi:
- Znowu nieźle to wymyśliłeś, ale daje 1000 zł że już trzeci raz to go nie jeb.... w glace na pewno.
- No dobra, co mi szkodzi.
Koleś idzie do drugiego rzędu, siada za łysym i jeb go w glace z całej siły i mówi:
- Nooo [...], Krzychu, tu jestes, a ja tam na górze jakiegoś łysego dresa po łbie nap.......
Pozdro
W życiu nie ma miejsca na chwile nieuwagi...