wydaje Mi sie że Sołek nie byłby dobrym trenerem dla kogoś, osobiście go nie znam, dla mnie jest to typowy rzemieśnik który sam mozolna pracą doszedł do takiego poziomu w rajdach jak widzimy... Choć wydaję się na pierwszy "rzut oka" dość nieprzystępny, troszkę nie medialny, ale myślę że w życiu prywatnym jest ciekawą osobą. Ja przynajmniej darze go sympatią. Ale wydaje mi się że nie ma daru do przekazywania wiedzy, mógłby oczywiście coś podpowiedzieć, ukierunkować ale nie nadawałby się do nauki kogoś młodego. Uważam, że do tego trzeba mieć pewne predyspozycje w charakterze a on takich nie posiada... Choć jeszcze raz podkreślę jest pewnie miłym i fajnych kierowca rajdowym...
Co do kasy to macie rację stać go na dużo, ale czemu on sam ma sponsorować RSMP ??!! Chyba nie tędy droga, od tego są sponsorzy jeżeli powstałby rajd Cersanitu to co innego ale na razie takiego w kalendarzu jeszcze nie ma

Chłop ma głowę do interesów i tego mu pozazdrościć
Branie kogoś pod skrzydła wiąże sie może z duża rezerwą czasową np. na testy spotkania itp.. Przy jego zarobkach pewnie nie ma na to po prostu czasu... Dlatego nikogo nie sponsoruje

..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..